Kaats jij de bal terug?
<span style=color:#ffffff>Kaats jij de bal terug?</span>

Zit niet stil in de zomer!

Is de zomer bij jouw bedrijf ook een rustige periode? Slimme ondernemers zitten juist nu niet stil. Terwijl anderen ‘ontkoppelen’ aan de Costa, bouw jij aan een flinke voorsprong. Online én offline. Zo vieren jullie over een paar maanden met trots de livegang van jullie nieuwe webshop en geïntegreerde bedrijfssoftware. Wij gooien het balletje op. Kaats jij hem terug? Vraag een demo aan >

Als concurrenten op vakantie zijn…

 

…bouw ik luchtkastelen van losse systemen

…kom ik op voorsprong met alles-in-één

500+ functies in één pakket

Voor iedere taak in een handelsbedrijf is er een handige tool. Al snel draaien 5 of meer systemen naast elkaar als losse eilandjes. Ze vragen om veel geschakel en een hoop tijd. Hoe meer je groeit, hoe minder overzicht. Daar word je als ondernemer niet blij van. Logic4 doet het anders. Alle primaire processen in één standaardpakket. Denk aan:

  • Artikelinformatie (PIM)
  • Voorraad & Magazijn (WMS)
  • Orders
  • Facturatie & Boekhouding
  • Inkoop
  • Een 100% geïntegreerde webshop

Alle ERP functies >    Alle Webshop functies >

Jarenlange implementatie? Niet bij ons!

SAP consultants die vooral oog hebben voor hun uurtje-factuurtje. Magento webshops die een bodemloze put blijken te zijn. Koppelingen die na een jaar nog niet goed werken. De voorbeelden van ellenlange implementatietrajecten zonder bevredigend resultaat zijn eindeloos. Jammer, want het kan ook anders.

Omdat je bij Logic4 nog maar met één partij zakendoet voor je bedrijfssoftware en webshop(s) zijn de lijntjes veel korter en ben je geen nummer. Wij ontwikkelen de software in eigen huis, implementeren het bij jouw groothandel of detailhandel, én bieden de nazorg en doorontwikkeling. Gemiddeld doen we dat, samen met onze klanten, in 6 maanden. Onderaan de streep bereik je veel sneller je doelen. En dat mag gevierd worden!

“Nodig Logic4 zeker uit als gesprekspartner als je je aan het oriënteren bent. Het is een waanzinnig platform dat unieke elementen heeft. Voor ons was het een heel goede match.”

Rogier Goed, Managing partner Verf.nl

Alles-in-één, kan dat echt?

In deze whitepaper zetten we het werken met losse systemen en koppelingen tegenover alles-in-één bedrijfssoftware. Je leest alles over de voordelen en nadelen van beide opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Ontvang de whitepaper binnen 30 seconden in je mailbox

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Overstappen doe je niet van de ene op de andere dag. Bij Logic4 begrijpen we dat. Daarom komen we graag eerst langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze persoonlijke demo laten we meer zien van onze unieke alles-in-één oplossing voor handelsbedrijven.

Zoek door onze site