Partners

Ondanks dat de Logic4 Commerce Suite al een meer dan compleet pakket is, kunnen we niet zonder partners met specialistische kennis. Daarom werken wij samen met brancheorganisaties, payment service providers, logistiek dienstverleners, toeleveranciers, artikeldatabases en vergelijkingssites. Samen maken we de beste ERP bedrijfssoftware en e-commerce oplossing die onze klanten wensen.

Ook partner worden van Logic4? Wij staan altijd open voor samenwerking met organisaties die net als wij het dagelijks werk van ondernemers efficiënter maken. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Thuiswinkel waarborg
Belangenvereniging Thuiswinkel.org helpt consumenten en bedrijven bij het herkennen van veilige webshops door middel van de keurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk. Als business partner werken we samen aan een sterke en gezonde e-commerce branche.
Microsoft BizSpark
Microsoft BizSpark is een wereldwijd programma dat softwarebedrijven helpt door ze toegang te geven tot Microsoft Azure cloud diensten, software en support. Door deze samenwerking kunnen we een boost geven aan de innovatie en inter-operability van onze oplossingen.
MultiSafepay
MultiSafepay zorgt voor een foutloze online betaling. Dankzij een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise maken zij het mogelijk om direct online te verkopen in alle gewenste landen.
AfterPay
Met Afterpay kunt u consumenten in uw webshop zorgeloos achteraf laten betalen. Hiermee biedt u uw klanten een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke betaalmethode. De integratie met Logic4 E-commerce zorgt voor meer gemak en een hogere conversie.
Nederland ICT
Nederland ICT is dé branchevereniging voor de ICT-sector in Nederland. Samen zorgen we voor meer privacy, veiligheid, innovatie en een duurzame economie. Logic4 volgt voor haar producten en diensten onder andere de algemene voorwaarden zoals door Nederland ICT opgesteld.
MKB Twente
MKB Twente is de vereniging voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de regio Twente. Logic4 is Premium strategisch partner en steunt door middel van dit partnerschap de kennisdeling en samenwerking tussen regionale ondernemingen.
Adwise
Adwise is ‘your digital brain’ voor ondernemers die hun online business doelstellingen willen halen. Van zoekmachine optimalisatie tot internetmarketing campagnes en van conversie optimalisatie tot e-mail marketing.
EZ-base
EZ-base is leverancier van het webbased platform waarop alle artikelinformatie van belangrijke leveranciers uit de technische branches te vinden is. Door de samenwerking kunnen aangesloten groothandels en vakhandels al hun artikelinformatie importeren in Logic4 ERP software.
2BA
2BA is de neutrale datapool met ruim 17 miljoen handelsrecords en 2,5 miljoen productgegevens in de bouw-, maritieme en installatiesector. Alle verrijkte artikelinformatie uit 2BA, incl. specificaties, afbeeldingen en documentatie, kan geïmporteerd worden in Logic4 ERP bedrijfssoftware.
Quantore
Branchevereniging Quantore is met meer dan 500 leden de grootste vertegenwoordiger van kantoorvakhandels in Nederland. Als awardwinnende e-commerce partner werkt Logic4 samen met Quantore aan de beste bedrijfssoftware en e-commerce oplossing voor de kantoorvakhandel.
Transsmart
Transsmart is specialist op het gebied van transport- en verzendoplossingen. De verzendsoftware maakt uw gehele verzendproces van aankoop tot en met aflevering sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper. Transsmart en Logic4 leggen met de integratie de verbinding tussen uw webshop, magazijn, vervoerders en klanten.
Sooqr
Sooqr Search is de snelste, meest relevante, zelflerende zoekmachine voor uw webshop. Met de integratie van Sooqr in Logic4 E-commerce software heeft u de beschikking over een zoekfunctie die binnen milliseconden de beste en meest relevante zoekresultaten in uw webshop laat zien.
Zoek door onze site