Partners

Ondanks dat de Logic4 Commerce Suite al een meer dan compleet pakket is, kunnen we niet zonder partners met specialistische kennis. Daarom werken wij samen met brancheorganisaties, payment service providers, logistiek dienstverleners, toeleveranciers, artikeldatabases en vergelijkingssites. Samen maken we de beste ERP bedrijfssoftware en e-commerce oplossing die onze klanten wensen!

Ook partner worden?
Thuiswinkel waarborg
Belangenvereniging Thuiswinkel.org helpt consumenten en bedrijven bij het herkennen van veilige webshops door middel van de keurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk. Als business partner werken we samen aan een sterke en gezonde e-commerce branche.
Nederland ICT
NLdigital is dé branchevereniging voor de ICT-sector in Nederland. Samen zorgen we voor meer privacy, veiligheid, innovatie en een duurzame economie. Logic4 volgt voor haar producten en diensten onder andere de algemene voorwaarden zoals door Nederland ICT opgesteld.
Microsoft BizSpark
Microsoft BizSpark is een wereldwijd programma dat softwarebedrijven helpt door ze toegang te geven tot Microsoft Azure cloud diensten, software en support. Door deze samenwerking kunnen we een boost geven aan de innovatie en inter-operability van onze oplossingen.
MultiSafepay
MultiSafepay zorgt voor een foutloze online betaling. Dankzij een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise maken zij het mogelijk om direct online te verkopen in alle gewenste landen.
AfterPay
Met Afterpay kun je consumenten in jouw webshop zorgeloos achteraf laten betalen. Hiermee bied je jouw klanten een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke betaalmethode. De integratie met Logic4 E-commerce zorgt voor meer gemak en een hogere conversie.
Pay.nl
PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.
CCV
Voor elke onderneming heeft CCV een passende betaaloplossing. Van een mobiel pinapparaat tot complete betaaloplossingen, huur en koop. De betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen.
Ketenstandaard
De informatie-uitwisseling met bijv. 2BA gebeurt op basis van het ETIM classificatiemodel en de SALES standaard van Ketenstandaard Bouw en Installatie. ETIM, SALES en GS1 kennen een breed draagvlak in de bouw- en installatietechniek sector.
2BA
2BA is de neutrale datapool met ruim 17 miljoen handelsrecords en 2,5 miljoen productgegevens in de bouw-, maritieme en installatiesector. Alle verrijkte artikelinformatie uit 2BA, incl. specificaties, afbeeldingen en documentatie, kan geïmporteerd worden in Logic4 ERP bedrijfssoftware.
EZ-base
EZ-base is leverancier van het webbased platform waarop alle artikelinformatie van belangrijke leveranciers uit de technische branches te vinden is. Door de samenwerking kunnen aangesloten groothandels en vakhandels al hun artikelinformatie importeren in Logic4 ERP software.
Quantore
Branchevereniging Quantore is met meer dan 500 leden de grootste vertegenwoordiger van kantoorvakhandels in Nederland. Als awardwinnende e-commerce partner werkt Logic4 samen met Quantore aan de beste bedrijfssoftware en e-commerce oplossing voor de kvh.
Shops United
Met Shops United maak je eenvoudig DHL en PostNL verzendlabels aan binnen één omgeving met gratis verzendsoftware. Verkooporders worden automatisch geïmporteerd vanuit Logic4 zodat je direct verzendlabels kan printen. Tegelijkertijd bespaar je op verzendkosten door mee te liften op het pakketvolume!
Transsmart
Transsmart is specialist op het gebied van transport- en verzendoplossingen. De verzendsoftware maakt het gehele verzendproces van aankoop tot en met aflevering sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper. Transsmart en Logic4 leggen met de integratie de verbinding tussen jouw webshop, magazijn, vervoerders en klanten.
EffectConnect
Via EffectConnect kunnen Logic4 webshops gekoppeld worden aan online marktplaatsen zoals bol.com en Amazon. Hiermee zorg je ervoor dat je aanbod altijd actueel is op elke marktplaats waar je jouw producten wil verkopen.
Sooqr
Sooqr Search is de snelste, meest relevante, zelflerende zoekmachine voor jouw webshop. Met de integratie van Sooqr in Logic4 software heb je de beschikking over een zoekfunctie die binnen milliseconden de beste en meest relevante zoekresultaten in jouw webshop laat zien.
Emico
Emico is een technisch e-commerce bureau met een exclusieve focus op het e-commerce pakket Magento. Dit in combinatie met de extreme passie voor nieuwe techniek, zorgt ervoor dat Emico A-kwaliteit levert en in het hogere segment actief is. Emico werkt voor shops als Create2Fit, ANWB, Tegeldepot en Cameraland, dit maakt ze erg ervaren in de top.
MKB Twente
MKB Twente is de vereniging voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de regio Twente. Logic4 is Premium strategisch partner en steunt door middel van dit partnerschap de kennisdeling en samenwerking tussen regionale ondernemingen.
DeliveryMatch
DeliveryMatch levert software voor transportmanagement en verzending. Deze oplossing neemt de regie over jouw logistieke keten, inclusief multi-carrier. Met Logic4 ERP en Deliverymatch bied je real-time betrouwbare bezorg-, aflever- en afhaalopties. Zo wordt jouw logistiek inzichtelijk, betrouwbaarder en goedkoper.
Ook partner worden van Logic4?

Samen kunnen we meer. Wij staan altijd open voor samenwerking met organisaties die net als wij het dagelijks werk van ondernemers efficiënter maken. Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking.

Zoek door onze site