Webshop met intuïtieve navigatie
Jouw klanten vinden snel wat ze zoeken door de heldere menu's en zoekfunctionaliteit.
Webshop met intuïtieve navigatie

Navigatie & Zoeken

Wanneer je een bezoeker op je site hebt wil je natuurlijk het liefst dat deze zo snel mogelijk overgaat tot aankoop van jouw producten. Een overzichtelijke webshop met intuïtieve navigatie zorgt ervoor dat het bezoekers minimale moeite kost en het maximale resultaat oplevert.

Geen speurtocht, maar een soepele klantreis

Niemand zit er op te wachten om tientallen pagina’s af te struinen op zoek naar dat ene product. Ook jouw bezoekers willen zo snel mogelijk door je site heen gaan. Jouw bezoekers verdienen de beste klantervaring. Met een webshop van Logic4 beschik je over een sterk menu en krachtige zoekfunctie. Cruciaal voor meer conversies!

Gratis demo aanvragen

Navigatie in Logic4 webshop(s) in het kort

  • Intuïtieve navigatie
  • Zelf in te richten hoofdmenu
  • Categorieën en breadcrumbs
  • Geïntegreerde zoekfunctie
  • XML en HTML sitemap
  • En 400+ andere webshop & backoffice functies

Andere Webshop software functies

Zelf in te richten hoofdmenu

Een menu vormt de ruggengraat van je webshop. De indeling hiervan wil je niet onderschatten. Bij Logic4 richt je het hoofdmenu helemaal naar eigen wens in. Wil je dat er een extra submenu uitklapt, of juist niet? Wil je alleen tekst, of juist plaatjes erbij? Tijdens de onboarding staan jouw wensen centraal en denken we graag met je mee. Stem je menu af op veelvuldig zoekgedrag en overweeg aanvullend zoekwoord-onderzoek.

Categorieën en breadcrumbs

Door de artikelen in de juiste categorieën in te delen en hier een duidelijke structuur in aan te brengen zorg je ervoor dat je bezoekers weten waar ze moeten zijn. Wanneer je deze structuur laat terugkomen in zogeheten breadcrumbs zorg je ervoor dat bezoekers ook makkelijk terug kunnen naar de vorige stap en te allen tijde weten waar ze zich op de website bevinden.

Lees meer over het indelen van je producten in categorieën!

“Het belangrijkste is dat je webshop er goed uitziet en gebruiksvriendelijk is. Dat is ook een van de redenen geweest dat we zijn overgestapt naar Logic4.”

Niel Dijkgraaf, eigenaar Dijkgraaf-Rijsdorp

Zoekfunctie

Wanneer de bezoekers op je website iets niet kunnen vinden is een klik naar de concurrentie nooit ver weg. Zorg daarom voor een goede zoekfunctie en laat je bezoekers vinden wat ze zoeken. De Logic4 webshop software is standaard uitgerust met een zoekfunctionaliteit. Daarnaast is deze uit te breiden met de applicatie Sooqr.

Meer weten over de integratie mogelijkheden? Lees meer over shop applicaties integraties!

Sitemap

Bij een sitemap wordt er onderscheid gemaakt tussen twee soorten: een HTML en een XML sitemap. Een HTML sitemap is gericht op je bezoekers en vormt een soort plattegrond met links naar pagina’s op je webshop. Een HTML sitemap kan handig zijn op het moment dat niet alle pagina’s terugkomen in je menu. Deze sitemap kan via Logic4 gemakkelijk worden aangemaakt en aangepast.

Daarnaast is er ook een XML sitemap. Deze is voor bezoekers niet inzichtelijk, maar is bedoeld voor zoekmachines. Een XML sitemap geeft zoekmachines een overzicht van alle pagina’s op een webshop en is vanuit SEO-oogpunt zeer interessant. Logic4 webshop software maakt automatisch een XML sitemap aan en zorgt daarmee voor een voor zoekmachines geoptimaliseerde webshop.

Whitepaper 15 musthaves voor groothandel webshops

E-commerce is niet meer alleen op consumenten gericht. Groothandels die niet meegaan met hun webshop worden door de concurrentie voorbij gestreefd. Lees aan welke must-haves jouw groothandel webshop moet voldoen.

Gratis whitepaper

Footer, last but not least

De footer is een standaard onderdeel van elke webpagina en vaak wordt er weinig tot geen aandacht aan besteed. Vanuit het gebruiksgemak is een footer essentieel, hierin wordt namelijk standaardinformatie vermeld. Standaard bij een Logic4 webshop is een footer met daarin de belangrijkste links en informatie, zoals contactgegevens, openingstijden, links naar klantenservice en algemene voorwaarden, social media iconen en andere elementen die jij wilt laten zien.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site