Kijken, vergelijken, kopen
Je handelsbedrijf omzet kan zomaar een boost krijgen wanneer je op één of meerdere vergelijkingssites wordt genoemd.
Kijken, vergelijken, kopen

Integraties vergelijkingssites

De Webshop & ERP software van Logic4 heeft diverse integraties met vergelijkingssites. Sites waarop product reviews door (onafhankelijke) consumenten staan vermeld. Verschilllende Logic4 klanten maken reeds gebruik van deze integraties. Elke integratie is op aanvraag beschikbaar. Ook wanneer je een integratie mist horen we graag van je.

Vergelijkingssites

  • Vergelijk.nl
  • Kieskeurig.nl
  • Tweakers.net

Gratis demo aanvragen

Naast bovengenoemde bestaan er ook integraties met meerdere bezorgdienstenbetaalmethoden, databases, marketplaces, shop applicaties en affiliates.

Andere Webshop software functies

Vergelijk.nl

Vergelijk.nl is een Nederlandse product- en prijsvergelijkingssite. Wanneer je als handelsbedrijf concurreert op kwaliteit, prijs en/of bestelgemak kan het interessant zijn om op deze site benoemd te worden. Er zijn resultaten van Vergelijk.nl die ook in Google Shopping naar voren komen.

  1. Vergelijk.nl

Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl is een andere, bekende product- en prijsvergelijkingssite. Deze heeft als doel om de consument betrouwbare en onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Naar eigen zeggen bezoeken ruim 170.000 consumenten dagelijks Kieskeurig.nl.

  1. Kieskeurig.nl

 

“Productinformatie wordt door leveranciers karig aangeleverd. Eerder moesten we de productinformatie op 2 of 3 plekken bijhouden. Nu met Logic4 nog maar op één plek.”

Lars Kühlkamp, eigenaar Kühlkamp Buitenhout

Tweakers.net

Tweakers.net is een community die als onafhankelijke expert optreedt. Ruim een half miljoen leden delen eenzelfde passie voor technologie. Op Tweakers.net vinden consumenten recensies terug van onder andere laptops, smartphones, tablets, games en tv’s die uitgebreid zijn getest.

  1. Tweakers.net
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Sterk aanwezig, hogere omzet

Vergelijkingen en vergelijkingssites kunnen je omzet flink verhogen. Ontvang een demo van Logic4 Webshop & ERP software en ontdek hoe.

Zoek door onze site