Bedien jouw klanten beter
Met live chat, helpdesk, site search en meer worden jouw webshop bezoekers sneller klant.
Bedien jouw klanten beter

Integraties shop applicaties

Logic4 Webshop & Bedrijfssoftware heeft integraties met verschillende shop applicaties beschikbaar. Denk aan live chat, helpdesk, site search en meer bij je webshop. Vele bestaande Logic4 klanten werken er reeds mee. Elke integratie is op aanvraag beschikbaar. Mis je een integratie, neem ook dan contact op om de mogelijkheden hiervan verder door te spreken.

Overzicht van meest bekende shop applicaties:

Naast bovengenoemde bestaan er ook integraties met meerdere bezorgdienstenbetaalmethoden, databases, marketplaces, vergelijkingssites en affiliates.

Andere Webshop software functies

Intercom

Intercom levert een pakket aan messaging-first producten. Met name haar live-chat applicatie wordt door veel moderne webshops gebruikt. Dit om groei te versnellen gedurende de hele levenscyclus van de klant, van acquisitie tot betrokkenheid en ondersteuning.

  1. Intercom.com

Tawk.to

Tawk.to is een andere, veelgebruikte chatapplicatie. Belangrijke redenen waarom webshops voor live chat kiezen zijn een daling in e-mails, groei in gebruik van mobiel, het efficiënter kunnen afhandelen van klantvragen en de stijging in conversies.

  1. Tawk.to

Google Analytics

Met Google Analytics levert Google een dienst die de (basis)data van jouw webshop verzamelt. Denk aan gemeten bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaven. Aanvullende e-commerce tracking maakt het mogelijk om ook opbrengsten, kosten, marge en transacties te meten. Heb je een Logic4 webshop, dan is het een kwestie van één vinkje zetten om e-commerce tracking te activeren in jouw Google Analytics. Professionele webshops kunnen nauwelijks nog zonder de basis tracking aangevuld met remarketing, e-commerce & event tracking. Het uitbesteden van het beheer van jouw online marketing door Logic4 is een extra mogelijkheid.

  1. Google Analytics

“Onze relatie met Logic4 is een bouwsteen gebleken voor structurele groei in Nederland en Europa. De webshop heeft zeker aan die groei-impuls bijgedragen.”

Frank Kortenschijl, Directeur Clean Air

Social media

Social media kanalen als LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter kennen we allemaal. Pinterest misschien ook. Onderliggend bieden zij verschillende tracking codes aan. De LinkedIn Insight Tag en Facebook Pixel zijn bekende voorbeelden die toegevoegd kunnen worden aan jouw Logic4 webshop.

Zendesk

Zendesk is een bekend digitaal platform voor klantenservice. Hierbinnen wordt met tickets gewerkt. Elk ticket hangt samen met te verzamelen informatie voor één of meerdere klantvragen. Naar het antwoord op deze vragen kan eenvoudig door verschillende medewerkers worden gezocht. Het centrale platform zorgt ervoor dat hierbij geen informatie verloren gaat.

  1. Zendesk.nl

Sooqr

Sooqr levert een applicatie voor instant site search, wat ook navigatie en cross- & upselling versterkt. Het is een snelle en relevante zoekapplicatie die de betrokkenheid van jouw bezoekers hoog kan houden. De zoekmachine van Sooqr kan toegevoegd worden aan jouw Logic4 webshop, ter vervanging van de standaard zoekfunctie. Hiervoor dien je een abonnement te hebben bij Sooqr en de integratie aan te vragen bij Logic4.

  1. Sooqr.com
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Elke bezoeker perfect geholpen

Ervaar hoe je jouw webshop bezoekers beter helpt. Vraag een gratis demo aan van Logic4 Webshop & ERP software.

Zoek door onze site