Vergroot je bereik
Affiliate marketing bedrijven ondersteunen bij de inzet van online marketing. Zij bieden grote netwerken waarbinnen jouw campagnes verspreid kunnen worden.
Vergroot je bereik

Integraties affiliates

Affiliate marketing wordt ook wel performance marketing genoemd. Logic4 ERP & Webshop software heeft integraties met verschillende bedrijven die affiliate marketing aanbieden. Ontstaan vanuit de behoefte van bestaande Logic4 klanten. Elke integratie is op aanvraag beschikbaar. Mis je een integratie, neem ook dan contact op om de mogelijkheden hiervan verder door te spreken.

Overzicht van meest bekende affiliate marketing bedrijven:

  • Tradedoubler
  • Awin
  • Familyblend

Gratis demo aanvragen

  • TradeTracker
  • Daisycon

Naast bovengenoemde bestaan er ook integraties met meerdere bezorgdienstenbetaalmethoden, databases, marketplaces, shop applicaties en vergelijkingssites.

Andere Webshop software functies

Tradedoubler

Tradedoubler ondersteunt organisaties wereldwijd met online marketing. Voor aangeboden marketingdiensten wordt gebruik gemaakt van het affiliate netwerk van ruim 180.000 actieve publishers.

  1. Tradedoubler

Awin

Ook Awin helpt bedrijven wereldwijd met online marketing. Binnen het affiliate netwerk van ruim 100.000 actieve publishers bestaan categorieën als Travel, Finance & Verzekeringen en Retail & Shopping.

  1. Awin

“Bij Logic4 loopt alles realtime mee en dat is zeker een voordeel ten opzichte van veel andere aanbieders.”

Tim Schimmel, Managing director Rofra Home

FamilyBlend

FamilyBlend is een Nederlands bedrijf met een performance netwerk dat zich voornamelijk richt op jonge gezinnen. In haar netwerk bevinden zich onder meer de platformen Mamaplaats en Moodkids. Naast de eigen websites bieden deze een groot bereik via social media.

  1. FamilyBlend

TradeTracker

TradeTracker biedt onder meer affiliate marketingdiensten aan op ‘no-cure, no-pay’ basis. Hierbinnen bestaan verschillende conversiemodellen. Bij Cost Per Mille (CPM) worden kosten gemaakt per 1000 vertoningen (van een display banner). Bij Cost Per Click (CPC) is het anders en wordt er betaald per klik. Hiernaast bestaan er modellen als kosten per verkoop of verworven lead, namelijk Cost Per Sale (CPS) en Cost Per Lead (CPL).

  1. TradeTracker

Daisycon

Ook Daisycon helpt bedrijven bij het verspreiden van campagnes voor online adverteren. Dit met een affiliatenetwerk van ruim 70.000 actieve websites. Naast bekende social media kanalen wordt gebruik gemaakt van diverse prijs- en productvergelijkers.

  1. Daisycon
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Jouw uitingen breed verspreid

Hoe je met affiliates meer webshop bezoekers aantrekt? Vraag een gratis demo aan van Logic4 Webshop & ERP software en ontdek de marketingkracht.

Zoek door onze site