Veel mogelijkheden voor cross-sell en upsell
Haal nog meer uit bestellingen met alternatieve artikelen, accessoires en kassakoopjes.
Veel mogelijkheden voor cross-sell en upsell

Up- en cross selling webshop

Met up- en cross selling in je webshop verkoop je meer, een duurder artikel en/of extra, andere artikelen. Lever als handelsbedrijf meerwaarde aan elke kant door je grote assortiment ijzersterk naar voren te brengen.

Omzet verhogen

Up- en cross selling zorgt voor een hogere omzet. Benut onderdelen als ‘Andere klanten kochten ook’, ‘Dit heb je ook nodig’ en ‘Combinatie aanbiedingen’ op artikeloverzicht en -detailpagina’s van je webshop. Profiteer van ‘Best verkocht’ en ‘Eerder bekeken door jou’ op de homepage. Met het vertonen van alternatieven, bijpassende accessoires en koopjes verleid je niet alleen klanten tot grotere bestellingen, maar toon je ook je meerwaarde!

Gratis demo aanvragen >

Up- en cross selling bij Logic4 in het kort

  • Ondersteun bezoekers met ‘Andere klanten bekeken/kochten ook’
  • Bied alternatieven en accessoires aan
  • Maak gebruik van combinatie aanbiedingen
  • Vertoon aanbevolen artikelen en kassakoopjes
  • Verkoopkracht binnen de geïntegreerde Webshop & ERP software

Andere Webshop software functies

Cross selling met je webshop

Voor cross selling met je webshop bestaan in Logic4 meerdere opties. Denk aan het vertonen van wat andere klanten ook bekeken of kochten, het aanbieden van accessoires en/of de weergave van bestverkochte artikelen. Samen met klantbeoordelingen zorgt de inzet van sociale bewijskracht ervoor dat klanten sneller overtuigd raken.

Cross selling is één van de makkelijkste manieren om meer uit je webshop te halen. En wie houdt er nou niet van een hogere omzet?

Upselling en PIM

Hoe verkoop je een duurder artikel? En hoe verkoop je meer? Het aanbieden van alternatieve artikelen en combinatie aanbiedingen zijn enkele voorbeelden van upselling met Logic4. De benaming hiervan bepaal je zelf.

Up- en cross selling functies zijn slim om bij stil te staan wanneer je overkoepelend bezig bent met webshop inrichten. Hiernaast helpt de functie voor Product Informatie Management (PIM) sterk om efficiënt en krachtig artikelinformatie weer te geven. Dit zorgt in de regel voor meer verkopen, upselling dus! Ontdek meer over PIM en vraag gratis whitepaper hierover aan.

Gratis whitepaper PIM

 

Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Met e-commerce maximaal resultaat

Up- en cross selling is slechts een bescheiden onderdeel van Logic4 ERP & E-Commerce software. Vraag vrijblijvende demo aan en ervaar echt alles-in-één!

Zoek door onze site