Rijk gevulde artikelpagina's
Specificaties, foto's en prijzen worden automatisch opgehaald uit het ERP systeem met de Product Informatie Management (PIM) module.
Rijk gevulde artikelpagina's

Artikeldetailpagina’s

Groothandel en retailers hoeven niet meer na te denken over welke onderdelen en indeling nodig zijn – dat hebben wij al voor je gedaan. De artikeldetailpagina’s in Logic4 webshop software zijn zo opgebouwd dat jouw potentiële klanten alle informatie die ze nodig hebben snel kunnen vinden.

Uitgebreide informatie = 17-56% meer conversies

Uitgebreide artikelinformatie levert tot 56% meer conversies op. Denk aan artikelomschrijvingen, specificaties, afbeeldingen, video’s, tekeningen en zelfs 360 graden foto’s, opties en varianten, maten en kleuren, vragen stellen, F.A.Q., reviews op artikelniveau en meer. Alles wordt natuurlijk realtime gesynchroniseerd vanuit het PIM systeem in de bedrijfssoftware van Logic4. Dat bespaart een hoop dubbel werk en dus tijd!

Gratis demo aanvragen

Logic4 artikeldetailpagina’s in het kort

  • Artikelomschrijving en specificaties
  • Artikelfoto’s met de optie voor 360 graden foto’s
  • Gerelateerde artikelen of andere varianten tonen
  • Belangrijk onderdeel in de geïntegreerde Webshop & ERP software

Andere Webshop software functies

Artikelomschrijving

Voeg informatieve en aantrekkelijke productteksten toe. Zo worden jouw producten beter gevonden door zoekmachines en worden jouw webshopbezoekers aangespoord om het artikel aan hun winkelmandje toe te voegen.

Artikelspecificaties

Een duidelijke lijst met specificaties bij elk artikel: Categorie, merk, kleur, materiaal, inhoud, vermogen, verpakkingshoeveelheid, artikelcode, etc. Jij kiest welke specificaties belangrijk zijn voor jouw assortiment en wat je wilt tonen in de webshop.

“Het is prachtig dat de webshop compleet gevoed wordt vanuit het systeem. Ons volledige aanbod staat nu online.”

Rob Biester, eigenaar FP Collection

Artikelfoto's

Met goede productfoto’s geef je jouw klanten een beter beeld van hoe de producten eruit zien. Vanuit de beeldbank in de webshop software koppel je gemakkelijk meerdere afbeeldingen aan artikelen. Naast foto’s kunnen dit ook (installatie)tekeningen of video’s zijn.

360 graden foto's

Klanten kunnen artikelen van alle kanten bekijken met de optie voor 360 graden foto’s. Dichter bij de ervaring van een fysieke winkel ervaring komt een webshop niet!

Wie wil nou niet dat zijn shop automatisch gevuld wordt met alle verrijkte productinformatie? Het begint allemaal met een centraal PIM systeem. Lees er alles over in de whitepaper Product Informatie Management!

Ontvang gratis whitepaper

Opties en varianten tonen

Laat gerelateerde artikelen zien om klanten de keuze te geven uit meerdere opties en alternatieven. Verhoog de upsell door bijbehorende accessoires te tonen bij producten.

Vraag stellen op artikelniveau

Bied bezoekers van jouw webshop een stukje extra service met de mogelijkheid om een vraag te stellen over een specifiek artikel. Je krijgt automatisch een melding als het vragenformulier is ingevuld en weet precies over welk artikel het gaat.

Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Elk artikel helder uitgelegd

Help bezoekers met rijke artikelinformatie. Merk hoe in de persoonlijke demo van Logic4 ERP & Webshop software.

Zoek door onze site