Artikeldetailpagina's voor hoge conversie
Specificaties, foto's en prijzen worden automatisch opgehaald uit het ERP/PIM systeem.
Artikeldetailpagina's voor hoge conversie

Artikeldetailpagina’s

Je hoeft zelf niet meer na te denken over welke onderdelen en indeling nodig zijn voor een hoge conversie – dat hebben wij al voor je gedaan. De artikeldetailpagina’s in Logic4 webshop software zijn zo opgebouwd dat jouw potentiële klanten alle informatie die ze nodig hebben snel kunnen vinden. Denk aan artikelomschrijvingen, artikelspecificaties, afbeeldingen, video’s, tekeningen en zelfs 360 graden foto’s, opties en varianten, maten en kleuren, vragen stellen, F.A.Q. en reviews op artikelniveau en meer. Alles wordt natuurlijk realtime gesynchroniseerd vanuit het PIM systeem in de bedrijfssoftware van Logic4. Dat bespaart een hoop dubbel werk en dus tijd!

Gratis demo aanvragen

Webshop software - Artikeldetailpagina'sKlik op de afbeelding om naar de voorbeeld webshop te gaan.

Andere Webshop software functies

Artikelomschrijving

Voeg informatieve en aantrekkelijke productteksten toe. Zo worden jouw producten beter gevonden door zoekmachines en worden jouw webshopbezoekers aangespoord om het artikel aan hun winkelmandje toe te voegen.

Artikelspecificaties

Een duidelijke lijst met specificaties bij elk artikel: Categorie, merk, kleur, materiaal, inhoud, vermogen, verpakkingshoeveelheid, artikelcode, etc. Jij kiest welke specificaties belangrijk zijn voor jouw assortiment en wat je wilt tonen in de webshop.

Artikelfoto's

Met goede productfoto’s geef je jouw klanten een beter beeld van hoe de producten eruit zien. Vanuit de beeldbank in de webshop software koppel je gemakkelijk meerdere afbeeldingen aan artikelen. Naast foto’s kunnen dit ook (installatie)tekeningen of video’s zijn.

360 graden foto's

Klanten kunnen artikelen van alle kanten bekijken met de optie voor 360 graden foto’s. Dichter bij de ervaring van een fysieke winkel ervaring komt een webshop niet!

Opties en varianten tonen

Laat gerelateerde artikelen zien om klanten de keuze te geven uit meerdere opties en alternatieven. Verhoog de upsell door bijbehorende accessoires te tonen bij producten.

Vraag stellen op artikelniveau

Bied bezoekers van jouw webshop een stukje extra service met de mogelijkheid om een vraag te stellen over een specifiek artikel. Je krijgt automatisch een melding als het vragenformulier is ingevuld en weet precies over welk artikel het gaat.

Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site