Volop keuze, groter aanbod
Bied pakketten aan en laat bezoekers zelf eindproducten vormen. Dit met onderdelen in verschillende maten, types en meer.
Volop keuze, groter aanbod

Artikelconfiguratie mogelijkheden

Veel groothandels en retailers bieden samengestelde artikelen aan. Assemblage artikelen verkopen kan natuurlijk ook. De webshop software van Logic4 biedt je beide opties. Laat potentiële klanten eenvoudig pakketten aanschaffen en/of de juiste onderdelen kiezen.

Minder keuzestress of meer keuze?

Help bezoekers met keuzestress door samengestelde artikelen dan wel pakketten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een computer (desktop, beeldscherm en toetsenbord). Zorg anderzijds voor volop keuze tussen artikel-onderdelen met assemblage artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een op te bouwen tafel met keuze in formaat tafelblad, type tafelblad en hoogte tafelpoten. Meer bestellingen ontstaan door met samengestelde artikelen een betere prijs te bieden of juist meer keuze-opties te bieden.

Gratis demo aanvragen

Logic4 artikelconfiguratie in het kort

  • Samengestelde artikelen / pakketten
  • Assemblage artikelen
  • Veelzijdige functie binnen de geïntegreerde Webshop & ERP software

Andere Webshop software functies

Samengestelde artikelen / pakketten

Samengestelde artikelen en/of pakketten verleiden tot upsell. En misschien nog wel belangrijker, ze zorgen voor onderscheidend vermogen. Hoge orderwaardes maken het makkelijker om aantrekkelijke kortingen bieden. Dit is een slimme manier om meer omzet te behalen.

Pakketten bestaan uit uiteenlopende artikelen wisselend in kleur, type en meer. Tegelijkertijd passen deze goed bij elkaar omdat ze inspelen eenzelfde, overkoepelende behoefte. Bijvoorbeeld een duikset met duikbril, snorkel, ademautomaat en meer.

“Als alles los wordt verkocht moet de klant maar net snappen wat hij moet kiezen en hoe hij het aan elkaar moet knopen. Onze duiksets worden nu op een logische manier als pakketten aangeboden op de website.”

Daan Loeber, eigenaar SubLub

Assemblage artikelen

Laat jouw webshop bezoekers zelf eindproducten vormen. De mogelijkheden van assemblage artikelen zijn eindeloos. Deze artikelen bestaan dus uit artikelonderdelen.

Een verschillend tafelformaat, -bladtype en -hoogte is slechts een voorbeeld van de vele manieren waarop je deze functie kan inzetten. Andere producten waar je aan kan denken zijn fietsen, speeltoestellen en boeketten.

Iedereen wil de perfecte software, maar bestaat deze ook? De whitepaper Bedrijfssoftware vergelijken helpt je bij het maken van de beste keuze!

Download whitepaper
Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Jouw artikelen in vele vormen

Met samengestelde artikelen en assemblage artikelen bedien je jouw klanten nog beter. Ervaar hoe tijdens een persoonlijke demo van Logic4 Webshop & Bedrijfssoftware .

Zoek door onze site