Personeels- en urenregistratie altijd actueel
Zeer gedetailleerde urenregistratie voor interne taken en externe projecten.
Personeels- en urenregistratie altijd actueel

Tijdregistratie (HRM)

Logic4 ERP & E-Commerce software bevat handige functies voor HRM en tijdregistratie. Hiermee kunt u eenvoudig interne werkzaamheden en verlof- en verzuimuren van medewerkers vastleggen. Geschreven uren worden realtime in het systeem verwerkt, waardoor personeels- en ureninformatie altijd up-to-date is.

Gewerkte uren voor projecten bijhouden

Met de HRM tijdregistratie tool heeft u ook de mogelijkheid om zeer gedetailleerd uren te boeken op projecten, klanten en supporttickets. In de rapportages ziet u exact hoeveel uren er zijn besteed aan een bepaald item, of dit facturabele uren zijn geweest en of er binnen de gemaakte prijsafspraken gewerkt wordt. Zo kunt u te allen tijde de voortgang bewaken en bijsturen waar nodig.

Logic4 Tijdregistratie (HRM) in het kort

Functies binnen Tijdregistratie (HRM)

  1. Werknemersgegevens
  2. Contactgegevens
  3. Tijdregistratie
  4. Aan- en afwezigheidsrapporten

Andere ERP software functies

“Dankzij de bedrijfssoftware van Logic4 hebben we meer controle, meer grip op onze werkzaamheden en lopen de stromen binnen ons bedrijf beter.”

Dolf Nieland, eigenaar van Fonteyn Outdoor Living Mall
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site