Perfecte oplossing voor multi-filiaal organisaties
Zelfstandige filialen overzichtelijk samenbrengen in één softwarepakket.
Perfecte oplossing voor multi-filiaal organisaties

Multi-filiaal

Heeft uw organisatie meerdere filialen of vestigingen? Of bent u een franchiseorganisatie? Dan is Logic4 bedrijfssoftware en e-commerce met functies voor Multi-filiaal onmisbaar!

Eén pakket met ruimte voor alle vestigingen

Met de oplossing van Logic4 voor multi-filiaal kunnen al uw vestigingen gebruik maken van hetzelfde softwarepakket, zonder dat zij in elkaars vaarwater zitten. Per filiaal wordt er een aparte administratie bijgehouden. De filialen delen stambestanden zoals artikelen, debiteuren en het grootboekschema, die vanuit uw hoofdkantoor worden gedeeld. Andere informatie, zoals de boekhouding en voorraad, wordt per filiaal gescheiden gehouden.

Logic4 Multi-filiaal in het kort

Andere ERP software functies

“Logic4 heeft onze verwachtingen waargemaakt. Het programma ondersteunt multi-filiaal, dus besteladviezen, voorraden, facturering, enzovoort kunnen apart aangestuurd worden.”

Harold Schurink, adjunct-directeur bij KantoorExpert
Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site