Meerdere administraties binnen één omgeving
Naast elkaar lopende administraties gescheiden maar toch centraal beheren.
Meerdere administraties binnen één omgeving

Multi-administratie

Werkt u met meerdere administraties, bijvoorbeeld omdat uw organisatie verschillende dochterondernemingen heeft? En lopen daardoor de voorraad, boekhouding, orders, facturen en/of inkopen ongewenst door elkaar? De ERP & E-Commerce software van Logic4 maakt multi-administratie stukken gemakkelijker.

Centraal meerdere administraties aansturen

U kunt indien gewenst wel gebruik maken van hetzelfde artikelenbestand, maar de rest wordt netjes in de verschillende administratie gescheiden. Dit betekent dat u nooit meer hoeft over te boeken van de ene naar de andere administratie, wat bij veel transacties een behoorlijke klus kan zijn.

Logic4 Multi-administratie in het kort

Andere ERP software functies

“Het softwarepakket kan vanuit het hoofdkantoor aangestuurd worden, maar alle zelfstandige vestigingen kunnen het ook voor zich gebruiken. Dat is precies waar we naar op zoek waren.”

Adriaan van Julsingha, bestuursvoorzitter van Automat Support UA
Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site