Optimaal assortiment,
rijke informatie
Artikeldatabases en leveranciers verbinden organisaties. Verkrijg een optimaal assortiment met rijke, complete productinformatie. Hanteer de door jou gewenste integraties.
Optimaal assortiment,<br>rijke informatie

Integraties artikeldatabases en leveranciers

Artikeldatabases verbinden vele organisaties met als gevolg rijke, complete productinformatie voor iedereen. Leveranciers helpen de markt aan een optimaal assortiment tegen de meest gunstige prijs. Logic4 ERP & Webshop software biedt diverse integraties met databases en leveranciers. Hieronder vind je een overzicht waar bestaande klanten reeds mee samenwerken. Elk van deze integraties is op aanvraag beschikbaar.

Overzicht meest bekende databases en leveranciers:

Naast voorgenoemde bestaan er ook integraties met meerdere bezorgdienstenbetaalmethoden, marketplaces, shop applicaties, vergelijkingssites en affiliates.

Andere ERP software functies

2BA artikeldatabase

De 2BA artikeldatabase is er voor (elektro)technische groothandels en (ijzerwaren)vakhandels. Door de integratie kunnen groothandels en andere handelsorganisaties alle artikelinformatie uit het PIM systeem importeren in Logic4 bedrijfssoftware. Hierbij gaat het om rijke artikelinformatie zoals afbeeldingen, omschrijvingen, specificaties, documentatie en meer. Meer gedetailleerde informatie over 2BA en de integratie met Logic4 vind je in dit blog.

  1. 2BA.nl

EZ-base

EZ-base is er voor (technische) bedrijven gericht op onder meer gereedschappen, ijzerwaren, bouwmaterialen, verf en automotive. Door de integratie kan uniforme, rijke artikelinformatie krachtig worden ingezet. Dit tijdens het gebruik van Logic4 bedrijfssoftware. Datasynchronisatie wordt verleden tijd en het levert een sterke besparing op wanneer deze acties nog handmatig worden uitgevoerd. Extra details vind je in dit blog samenwerking met EZ-base.

  1. EZ-base.nl

Icecat

Icecat is een open content-project met een brede database opgebouwd voor productinformatie. Bekende fabrikanten als Hewlett-Packard, Toshiba, Fujitsu-Siemens, Philips, Intel, IBM en Lenovo zijn editors. Net als voorgenoemde databases kun je voor het gebruik van deze integratie terecht bij Logic4. De productinformatie uit Icecat zal vervolgens als vulling dienen in het PIM systeem van Logic4.

  1. Icecat.biz

Product Informatie Management

Rijke, complete productinformatie zorgt voor meer verkeer en meer conversies. Hiervoor bestaat Product Informatie Management (PIM). Een PIM systeem helpt je om efficiënt en consistent om te kunnen gaan met veel informatie. Maar met alleen de keuze voor een (nieuw) PIM systeem ben je er vaak nog niet. Wees beter geïnformeerd over PIM en ontvang gratis onze whitepaper.

Gratis Whitepaper PIM

Quantore

Quantore is er voor kantoorvakhandels en verzorgt al bijna 100 jaar inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Als branchevereniging zijn zij de grootste vertegenwoordiger van kantoorvakhandels in Nederland. Met de connector in Logic4 kun je door Quantore aangeleverde (artikel)informatie laten inlezen op de webshop. Ook milieukenmerken én certificaten behoren hiertoe. Voor het activeren van de connector is een connector code nodig. Deze is aan te vragen bij onze afdeling klantgeluk.

  1. Quantore

Adveo

Adveo levert eveneens kantoor-, school- en schrijfmateriaal. Adveo heeft als missie waarde creëren met oplossingen voor werk- en onderwijsomgevingen die de relatie optimaliseert tussen producenten, dealers en eindgebruikers. De Adveo connector in Logic4 haalt artikelinformatie op uit de leveranciersdatabase en verwerkt deze, indien gewenst, in jouw systeem. Denk onder meer aan rijke informatie zoals foto’s, beschrijvingen, specificaties en prijzen.

  1. Adveo

Despec

Despec (DEaler SPECialist) is een gespecialiseerde groothandel en officieel distributeur van printersupplies zoals inkt- en tonercartridges. Despec levert onder meer artikelen van diverse grote merken, waaronder HP, Canon, Brother, Epson, Lexmark en Samsung. De Despec connector in Logic4 werkt op eenzelfde manier als voorgenoemde connectoren. Rijke productinformatie wordt opgehaald uit de database en verwerkt in de webshop en backoffice. Zo blijven je gegevens altijd up-to-date!

  1. Despec
Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Rijke informatie, minder vragen

Artikeldatabases en leveranciers verrijken je productinformatie en zorgen voor minder vragen. Ontdek snel meer voordelen van Logic4 ERP & E-commerce software.

Zoek door onze site