Databestanden importeren en exporteren
Geautomatiseerd grote hoeveelheden data invoeren en controleren.
Databestanden importeren en exporteren

Import & Export

Heeft u leveranciers die periodiek een nieuwe prijslijst aanleveren? Met Import & Export heeft u de mogelijkheid om gemakkelijker gegevens te importeren in de ERP & E-Commerce software van Logic4.

Eenvoudig en snel importeren en exporteren van data

De geïmporteerde bestanden worden in slechts een paar seconden gecontroleerd door het systeem. Daardoor hoeft u prijslijsten nooit meer handmatig in te voeren of te controleren. De functie Import/Export zorgt zo voor een sterke foutenreductie. Daarnaast is het systeem minder fraudegevoelig en hoeven er minder correcties uitgevoerd te worden.

Logic4 Import & Export in het kort

  1. Prijslijsten van leveranciers importeren
  2. Bestellijsten importeren
  3. Automatische controle van gegevens
  4. Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

 

 

Andere ERP software functies

“In vergelijking met ons vorige softwarepakket zijn met Logic4 de bestellijsten van klanten veel gemakkelijker te importeren.”

Harold Schurink, adjunct-directeur bij KantoorExpert
Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site