Gedetailleerd autoriseren van gebruikers
Rollen en rechten instellen per afdeling, functie of individuele gebruikers.
Gedetailleerd autoriseren van gebruikers

Gebruikersrechten

Moeten meerdere collega’s in de bedrijfssoftware van Logic4 werken, maar heeft de één meer werkzaamheden en verantwoordelijkheden in zijn takenpakket dan de ander? Met Gebruiksrechten stelt u op een zeer gedetailleerd niveau in wie welke handelingen mag verrichten.

Rollen en rechten instellen zoals u dat wilt

U stelt de rollen en rechten vast zoals u dat wilt en bepaalt per team, functieprofiel of individuele gebruiker welke functies van de software hij wel en niet mag gebruiken. Zo kunnen werknemers op de afdeling Boekhouding bijvoorbeeld alles rondom de financiën zien, maar kunnen ze geen voorraadmutaties doorvoeren. En de gebruikers van het POS kassasysteem kunnen misschien wel artikelinformatie aanpassen, maar dit moet vervolgens goedgekeurd worden door een supervisor voordat het overal doorgevoerd wordt.

Logic4 Gebruikersrechten in het kort

Functies binnen Gebruikersrechten

  1. Gebruikers aanmaken en beheren
  2. Groepen aanmaken en beheren
  3. Autorisatie
  4. Multi-level autorisatie

Andere ERP software functies

“We werken met een groot team en willen dat alle medewerkers in de software alleen hun eigen deel kunnen beheren. Dat kan met Logic4!”

Dolf Nieland, eigenaar van Fonteyn Outdoor Living Mall
Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site