Geïntegreerde e-mailoplossing
Handige koppeling van e-mails aan klantinformatie en projecten.
Geïntegreerde e-mailoplossing

E-mail

Logic4 biedt een geïntegreerde e-mailoplossing binnen de ERP & Webshop software. Hierdoor heb je geen ander e-mailprogramma meer nodig. Maar een integratie met Office365 is ook mogelijk. Waar je ook bent, je hebt jouw mail bij de hand. Natuurlijk kan iedereen gewoon zijn huidige e-mailadressen blijven gebruiken, zodat klanten niets merken van de overgang naar een ander systeem. Ook kun je, net zoals je nu gewend bent, e-mailfilters of een auto-reply (bijvoorbeeld bij vakantie) instellen.

E-mails koppelen aan klanten of projecten

Binnen het systeem kun je gemakkelijk e-mails aan klanten of projecten koppelen. Dit betekent dat je rechtstreeks vanuit een klantenkaart e-mails kunt versturen, maar ook dat je vanuit de e-mail direct klantenkaarten kunt openen. Wel zo handig als een klant telefonisch contact opneemt over iets waar je eerder per e-mail over hebt gecommuniceerd! Alle e-mailcorrespondentie is daarbij direct inzichtelijk vanuit de relatiekaart of vanuit een specifiek project. Niet alleen die van jezelf, maar ook van collega’s die voor dezelfde klant of aan hetzelfde project werken.

Logic4 E-mail in het kort

  • Geïntegreerde e-mailoplossing
  • Vanuit een klantenkaart e-mails sturen
  • E-mails koppelen aan projecten
  • Alle correspondentie direct inzichtelijk
  • Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

Andere ERP software functies

Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site