Digitaal documenten beheren
Contracten, post, dossiers en andere documenten opslaan, beheren en delen.
Digitaal documenten beheren

Documentbeheer (DMS)

Het beheren van papieren documenten in een fysiek archief is niet meer van deze tijd. Documentbeheer (DMS) binnen Logic4 ERP & Webshop software is de centrale digitale verzamelplek voor al uw relevante documenten.

Overzichtelijk digitaal archief

U kunt documenten inscannen en uploaden, bewaren vanuit een bijlage in een e-mail of rechtstreeks vanuit een map op uw computer naar het pakket slepen. Vervolgens kunt u de documenten natuurlijk overzichtelijk archiveren, waarbij een zoekfunctionaliteit ervoor zorgt dat u documenten snel terug kunt vinden.

Documenten met één muisklik opvraagbaar

De functies voor Documentenbeheer (DMS) kunt u onder andere gebruiken voor postregistratie, factuurverwerking, e-mailarchivering, contractbeheer en dossierbeheer. Voortaan bent u nooit meer een document kwijt en zijn alle belangrijke documenten met één muisklik opvraagbaar.

Logic4 Documentbeheer in het kort

Functies binnen Documentbeheer (DMS)

  1. Documenten opslaan en beheren
  2. Zoeken en vinden
  3. Toegangsrechten beheren
  4. Metadata zoals categorieën en tags toevoegen

Andere ERP software functies

“Sinds we de software van Logic4 gebruiken zijn we minder tijd kwijt aan administratieve zaken.”

Olav van Bruggen, eigenaar van Kantoor & Kopie
Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

De software met eigen ogen bekijken

Ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 ERP & E-Commerce software (online of op locatie).

Zoek door onze site