Makkelijk verzenden en bezorgen
Het uitbesteden van verzenden & bezorgen kan op vele manieren. Hanteer de logistieke dienstverlener die bij jou past.
Makkelijk verzenden en bezorgen

Integraties bezorgdienst en verzendmethode

Logic4 ERP & Webshop software biedt voor de bezorgdienst en verzendmethode diverse integraties met logistieke dienstverleners. Hieronder vind je een overzicht van de logistieke partners waar bestaande Logic4 klanten reeds mee samenwerken. Elke integratie is op aanvraag beschikbaar. Staat het logistieke bedrijf van jouw wensen er niet tussen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Overzicht van meest bekende logistieke partners:

Naast voorgenoemde bestaan er ook integraties met meerdere betaalmethoden, databases, marketplaces, shop applicaties, vergelijkingssites en affiliates.

Andere ERP software functies

Transsmart

Transsmart werkt dag in dag uit aan nog betere transport & logistiek oplossingen. Het vervoer besteden zij uit. Hierbij wordt samengewerkt met ruim 300 vervoerders nationaal en internationaal. Ook bekende dienstverleners die al eerder op deze pagina zijn benoemd vallen hieronder. Logic4 ERP & Webshop software heeft een naadloze integratie beschikbaar voor Transsmart.

 1. Transsmart.com

Paazl

Paazl is een Nederlandse aanbieder van verzendsoftware. Klanten hebben meer keuze voor de bezorgdienst en verzendmethode door hun webwinkel te koppelen aan de software van Paazl. Ook Paazl besteed het vervoer uit aan meerdere vervoerders wereldwijd. De logistieke software is geschikt voor webwinkels, omnichannel-spelers, merken, business-to-business en e-fulfilmentbedrijven.

 1. Paazl.com

Shops United

Shops United is expert op het gebied van snelle en goedkope pakketverzending. Zij bieden een complete verzendoplossing voor alle pakketten in binnen- en buitenland. Het vervoer wordt uitbesteed aan een select aantal gerenommeerde partners gericht op nationale en internationale verzendingen.

 1. Shops United.nl

SendCloud

Met SendCloud verzendsoftware kan je het proces van verzenden en retouren voor je webshop optimaliseren. SendCloud werkt met verschillende vervoerders. PostNL, DHL en UPS zijn bekende voorbeelden.

 1. SendCloud

DeliveryMatch

DeliveryMatch is leverancier van software voor transportmanagement en verzending. Deze oplossing neemt de regie over jouw hele logistieke keten, inclusief multi-carrier connectiviteit. Met de integratie van Deliverymatch in Logic4 ERP optimaliseer je het logistieke proces voor je webshop en bied je real-time betrouwbare bezorg-, aflever- en afhaalopties. Zo wordt jouw logistiek inzichtelijk, betrouwbaarder en goedkoper.

 1. Deliverymatch.eu

“De order wordt gelijk klaargezet in het magazijn en het is binnen no time onderweg naar de klant. De PostNL integratie is daar een belangrijke schakel in.”

Dave Kroezen, eigenaar Eska Filtertechniek

PostNL

PostNL is een bekende bezorgdienst en verzendmethode dat van postbedrijf is veranderd in een logistieke dienstverlener in post en pakketten. Fysiek vervoer verzorgen zij zelf. Met bezorging tot 22:00 uur ’s avonds en op zondagen (tegen extra tarief) bestaan er veel servicemogelijkheden. In 2020 komt tenminste 50% van de omzet uit e-commerce. Dat is de ambitie van PostNL.

 1. PostNL.nl

UPS

UPS, of United Parcel Service Inc., is een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als één van de grootste koerierdiensten ter wereld is UPS tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices.

 1. UPS.com

DHL

DHL is vandaag de dag één van ’s werelds grootste logistieke bedrijven. Deze bezorgdienst en verzendmethode heeft een internationaal team achter zich van 350.00 professionals in meer dan 220 landen en regio’s, allemaal met een passie voor logistiek, om bedrijven te laten groeien, en nieuwe markten te bereiken.

 1. DHL

DPD

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Veel klanten maken gebruik van deze bezorgdienst en verzendmethode. DPD is deskundig op onze eigen nationale markt en maakt deel uit van de internationale DPDgroup.

 1. DPD.com

“De producten die we hier assembleren vervoeren we zelf. Voor de producten die al kant en klaar in een doos zitten werken we samen met externe vervoerders.”

Rob Biester, eigenaar FP Collection

GLS

GLS levert betrouwbare verzendoplossingen, zowel landelijk, in Europa als wereldwijd. De kernmarkt is Europa, waar de GLS Group haar pakketdienst in 41 Europese en acht Amerikaanse staten aanbiedt, meestal via eigen dochterbedrijven en anders via betrouwbare partnerbedrijven.

 1. GLS.eu

TNT

TNT doet elke dag haar uiterste best om mensen en bedrijven over de hele wereld samen te brengen. Ze leveren met veel zorg en aandacht miljoenen pakketjes, documenten en vrachtbrieven, omdat ze begrijpen hoe belangrijk elk pakket is.

 1. TNT.com

B2C Europe

B2C Europe is de grootste onafhankelijke full-service provider van fulfillment-, distributie- en retouroplossingen in Europa. Met kantoren in Europa, China en de VS zijn ze in staat om de B2C e-commerce-industrie gemakkelijk toegang te bieden tot de beste bezorg- en retournetwerken voor post en pakketten.

 1. B2C Europe.eu

Yours - Copaco

Yours van Copaco heeft haar transport, warehouse en branding services samengebracht onder de naam Yours en bieden deze aan in drie varianten: YourStock, YourProjects en YourLogistics.

 1. Yours van Copaco.com

Overig

Staat het logistieke bedrijf van jouw wensen niet tussen bovengenoemde integraties, neem dan contact met ons op. Mogelijk is er reeds een bestaande integratie, maar ontbreekt vermelding hiervan op deze pagina. Hiernaast vinden door de jaren heen ook veranderingen plaats. Zo is bijvoorbeeld Kiala nu UPS Access Point™. Op deze pagina werd UPS al eerder benoemd.

Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Vervoer snel, makkelijk, meer

Bezorgdiensten en verzendmethoden zijn belangrijk voor e-commerce succes. Vraag een vrijblijvende demo aan en ontdek alle onderdelen van de Logic4 ERP & E-Commerce software.

Zoek door onze site