Alles-in-één ERP systeem & webshop
Alles rondom bedrijfssoftware en e-commerce in één cloud-based systeem.
Alles-in-één ERP systeem & webshop

Logic4 Commerce Suite

De Logic4 Commerce Suite is ERP bedrijfssoftware en een webshop platform in één. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een enorm krachtig systeem. Een bestelling vanuit de webshop rolt zo de boekhouding binnen. Met een paar klikken kunnen de orderpickers in het magazijn ermee aan de slag en is de voorraad automatisch bijgewerkt. Prijswijzigingen staan binnen no time zowel online als in de kassa. De Logic4 Commerce Suite is dé totaaloplossing voor groothandels en detailhandels die het beste van beide werelden willen.

Bekijk alle ERP functies  Bekijk alle Webshop functies

Weinig tijd? Ontdek Logic4 in slechts 2 minuten!

ERP systeem en bedrijfssoftware

De ideale oplossing voor (middel)grote handelsbedrijven. Doe losse systemen voor artikelbeheer, inkoop, voorraad, ordermanagement en boekhouding de deur uit. Voortaan beheer je alle processen efficiënt op één centrale plek.

Webshop software

Het perfecte platform voor online verkoop aan consumenten en bedrijven. Logic4 software wordt continu doorontwikkeld. Zo profiteer je altijd van een snelle, veilige en moderne webshop zonder extra kosten.

Persoonlijke demo

Ervaar de kracht van onze alles-in-één software.

Gratis whitepapers

Tips en trucs over e-commerce, voorraad, PIM en meer.

Bekijk whitepapers

Alles in één, kan dat echt?

Voor iedere vraag is er wel handige software te vinden. Totdat je verder groeit en het schakelen tussen al die pakketten meer tijd kost dan dat ze opleveren. Lees er alles over in deze gratis whitepaper.

Download whitepaper

Klanten vertellen

Met trots werken we voor meer dan 100 innovatieve handelsbedrijven die dankzij onze software efficiënter werken, beter overzicht hebben en veel tijd besparen. Wij brengen je graag met ze in contact!

Bekijk de cases

Pakketten

De combinatie van een webshop, bedrijfssoftware en ondersteuning van Logic4 bezorgt je een grote voorsprong op de concurrentie. Vergelijk en kies hier het pakket dat het beste bij jouw bedrijf past.

Vergelijk pakketten
Zoek door onze site