ERP bedrijfssoftware & e-commerce
Alles rondom bedrijfssoftware en e-commerce in één cloud-based systeem.
ERP bedrijfssoftware & e-commerce

Logic4 Commerce Suite

De Logic4 Commerce Suite bestaat uit ERP bedrijfssoftware en een webshop platform in één systeem. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een enorm krachtig systeem. Een bestelling vanuit de webshop rolt zo de boekhouding binnen. Met een paar klikken kunnen de orderpickers in het magazijn ermee aan de slag en is de voorraad automatisch bijgewerkt. Prijswijzigingen bij leveranciers staan binnen no time zowel online als in het kassasysteem in de winkel. De Logic4 Commerce Suite is dé totaaloplossing voor organisaties die het beste van beide werelden willen!

Bekijk alle ERP functies  Bekijk alle Webshop functies

ERP Bedrijfssoftware

Logic4 ERP Bedrijfssoftware is de ideale oplossing voor alles rondom logistiek, administratie en financiën in handelsorganisaties. Uw losse systemen voor artikelbeheer, inkoop, voorraad, ordermanagement en boekhouding kunnen de deur uit; voortaan beheert u alle processen efficiënt op een centrale plek.

Webshop software

Logic4 E-Commerce is het perfecte platform voor uw online verkoop aan zowel consumenten als bedrijven. In tegenstelling tot pakketten van andere aanbieders, wordt de software van Logic4 continu doorontwikkeld en profiteert u altijd van een snelle, veilige en moderne webshop – zonder extra kosten.

Demo bekijken?

Ervaar de kracht van onze alles-in-één software.

Informatiepakket

Ontvang onze brochure en interessante cases.

Aanvragen

Branches

De Logic4 Commerce Suite is gemaakt voor middelgrote tot grote handelsorganisaties. Bekijk wat de meest gebruikte functies zijn, welke integraties het pakket biedt en wat de belangrijkste voordelen zijn voor bedrijven in uw branche.

Ga naar branches

Cases

Met trots werken we voor meer dan 70 innovatieve handelsbedrijven die dankzij onze software efficiënter werken, beter overzicht hebben en veel tijd besparen. Wij brengen u graag met ze in contact!

Bekijk de cases

Pakketten & Prijzen

De combinatie van webshop software, ERP bedrijfssoftware en ondersteuning van Logic4 bezorgt u een grote voorsprong op uw concurrentie. Vergelijk en kies hier het pakket dat het beste bij uw situatie, wensen en budget past.

Vergelijk pakketten
Zoek door onze site