Stop met onnodig herinvesteren in uw webshop!

“Ik wil wat aangepast hebben op mijn webshop en dat kost weer geld.”
“Ik betaal iedere maand voor mijn webshop software, maar ik krijg geen nieuwe functies die mijn verkoop stimuleren.”
“Ik wil over naar een responsive webshop die geschikt is voor mobiel en tablet, maar mijn provider vraagt daar een forse investering voor.”
“Mijn webshop heeft geen koppeling met mijn ERP en CRM systeem, dus ik moet veel administratie dubbel doen.”
“Er is wel een koppeling tussen mijn webshop en mijn ERP pakket, maar dat blijft een zwak punt. Als één van de twee partijen iets aanpast, heb ik een probleem.”

Herkent u dit?

Dit zijn slechts een paar problemen waar webshopeigenaren vandaag de dag tegenaan lopen. De ontwikkelingen in software gaan snel, en als vakhandel, groothandel en retailer wilt u natuurlijk zoveel mogelijk profiteren van alle nieuwe mogelijkheden. Maar lang niet iedere softwareleverancier biedt u die mogelijkheden. Het is niet ongebruikelijk dat u veel geld moet betalen voor een webshop pakket en daarnaast steeds extra moet inleggen om een beetje bij de tijd te blijven. Bij Logic4 vinden we dat niet eerlijk en niet nodig. Daarom zeggen wij: Stop nu met onnodig herinvesteren!

Dé next level webshop software

Logic4 introduceert Webshop Software as a Service. U huurt voor een vast maandelijks bedrag de meest uitgebreide webshop software in de markt (B2B en B2C) en wij customizen deze geheel naar uw wensen. Zo loopt u altijd voorop qua techniek en functionaliteit zonder beperkingen in ontwerp. Als klant van Logic4 heeft u zo een doorlopend abonnement op innovatie. Daarnaast stellen wij ontwikkelcapaciteit beschikbaar aan al onze klanten, waarmee u kosteloos hun wensen kunt laten realiseren. Meer weten? Bekijk de demo webshop, of vraag meer informatie aan.

Ontdek meer over onze webshop software
Gerelateerde blogs
2
mei
Feit of fabel? 5 beweringen over achteraf betalen
23
apr
Website en webshop apart of een shop in je site?
11
feb
De 7 grootste fabels rondom het retourproces
20
dec
Een betrouwbare webshop is meer dan een keurmerk logo
20
nov
Nieuwe whitepaper: Groothandel webshops
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Link gekopieerd naar klembord
Zoek door onze site