Samenwerking met EZ-base

Het assortiment van technische groothandels en vakhandels beslaat duizenden artikelen met stuk voor stuk heel gedetailleerde artikelinformatie. Om het totale proces van inkoop, voorraadbeheer, artikelbeheer, (online & offline) verkoop, distributie en facturatie een stuk gemakkelijker te maken, is Logic4 de samenwerking aangegaan met EZ-base.

Centrale PIM & artikeldatabase

EZ-base is de leverancier van het gelijknamige webbased platform waarop alle artikelinformatie van de belangrijkste leveranciers uit de technische branches te vinden is: gereedschappen, ijzerwaren, bouwmaterialen, verf en automotive. Ook hebben gebruikers toegang tot het onderliggende Product Information Management (PIM) systeem, EZ-catalog. Deze systemen zijn een betrouwbare en up-to-date informatiebron voor catalogi, prijslijsten, offertes en webshops.

Integratie met ERP systeem

De samenwerking tussen EZ-base en Logic4 houdt in dat groothandels en vakhandels die zijn aangesloten bij EZ-base vanaf nu al hun artikelinformatie kunnen importeren in het ERP systeem van Logic4. Artikelen met omschrijvingen, specificaties, afbeeldingen, video’s, documenten en prijzen worden automatisch opgehaald en continu up-to-date gehouden. Daarmee bespaart u veel kostbare tijd!

Hoe werkt de integratie van EZ-base in Logic4 ERP software

Alles voor online & offline verkoop

Waar andere softwareleveranciers stoppen, gaat Logic4 altijd een stap verder. Naast het ERP systeem biedt Logic4 namelijk ook oplossingen voor inkoop, voorraadbeheer, orderpicking, offerte/order/facturatie, CRM, boekhouding, kassa én een geavanceerd webshopplatform. Alles voor uw technische groothandel of vakhandel in één gebruiksvriendelijk systeem.

Waarom kiezen voor EZ-base en Logic4?

  • Eén centraal systeem voor artikelbeheer, inkoop, verkoop en meer.
  • Veilige cloud-software die altijd beschikbaar is.
  • Nooit meer wachten op datasynchronisatie.
  • Sterke besparing op handmatige acties en kosten.
  • Klaar voor het volgende niveau met continue gratis doorontwikkeling!

Meer weten over de mogelijkheden van EZ-base in combinatie met Logic4 ERP software?

Gerelateerde blogs
12
jun
Dé 8 ondernemersvragen over een voorraadbeheersysteem
14
mrt
2BA stopt met Excel data-aanlevertool
17
jan
Beter orderpicken met een orderpicksysteem
10
jan
Welk webshop CMS is geschikt voor ons?
14
dec
Vooruit met magazijn software en magazijninrichting
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Link gekopieerd naar klembord
Zoek door onze site