Lights, camera, action!
Op maandag 15 april staat de kantoorvakhandel in de spotlight.
Lights, camera, action!

Quantore Relatiedag 2019

Op 15 april vindt dit jaar weer het event voor Quantore-leden en partners uit de kantoorvakhandel plaats. Het thema dit jaar is On Air en het wordt georganiseerd op een passende locatie, namelijk Grand Hotel en Theater Gooiland in Hilversum. Naast het gebruikelijke programma bestaande uit diverse interessante sprekers is er dit jaar ook ruimte voor cabaret verzorgd door Rob Urgert en Joep van Deudekom (bekend van onder andere De Kwis)!

Beter dan ooit

We weten allemaal dat stilstand achteruitgang is en dat het noodzakelijk is om te blijven innoveren en de concurrentie daarmee een stapje voor te zijn, maar wat doen we daar nou eigenlijk mee? Logic4 heeft met haar alles-in-één systeem voor bedrijfssoftware en webshop een uniek pakket dat perfect aansluit bij de kantoorvakhandel.

Maar ook wij staan niet stil! Voor klanten is er het online platform Lisa waar zij hun ontwikkelwensen kunnen doorgeven en gezamenlijk kunnen investeren met maandelijks gekregen (of bijgekochte) uren. Zo is afgelopen jaar de magazijn-app uitgebreid, waardoor het nóg makkelijker is om orders te picken, voorraden te tellen en inkoopleveringen te verwerken. Daarnaast bevat de Logic4 Commerce Suite nu ook een Office 365-integratie, waarmee het mogelijk is de mailstroom te laten lopen via de Logic4 mailserver vanuit je eigen Office 365 account.

Daarnaast zijn we ook proactief bezig om verbeteringen toe te passen. Zo zijn er recentelijk diverse performance verbeteringen uitgevoerd waardoor de webshops veel beter presteren. De verbeteringen die zijn uitgevoerd hebben te maken met lazy loading, devicespecifiek de webshop laden en een versnelde aliasfunctie. Meer daarover lees je in een later blog.

Win een Google Shopping audit
Welke Google Shopping kansen zijn er in de kantoorbranche? Hebben jullie advertenties draaien, maar weet je niet of alles optimaal is ingesteld? Meld je aan bij onze stand en maak kans op de gratis Google Shopping audit voor jouw organisatie!

Alles-in-één in de kantoorvakhandel

Met de alles-in-één software van Logic4 heb je heb je één systeem voor zowel je backoffice als je webshops en fysieke winkel(s). Vanuit één systeem beheer je onder andere je voorraad, artikelinformatie, klantrelaties, inkooporders en boekhouding. Daarnaast biedt de Commerce Suite mogelijkheden voor SEO, cross-sell en upsell en conversie optimalisatie voor je webshops.

Wat is alles-in-één precies?

Alles in één klinkt natuurlijk hartstikke leuk, maar wat houdt dat nou precies in? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat kun je er mee? Lees er alles over in de gratis whitepaper ‘Alles in één, kan dat echt?’

Whitepaper Alles in een cover

Over de Quantore Relatiedag 2019

Dit jaar vindt de Quantore Relatiedag voor de 23e keer plaats. Op deze dag is het de uitgelezen mogelijkheid voor Quantore-leden en medewerkers in de kantoorvakhandel om kennis te maken met leveranciers, geïnspireerd te worden door de nieuwste innovaties en natuurlijk om een heel gezellige dag te hebben!

Gerelateerde blogs
31
jan
Verslag Webwinkel Vakdagen 2020
10
dec
Logic4 op Webwinkel Vakdagen 2020
24
sep
Logic4 op ICT & Logistiek 2019
25
sep
Logic4 op ICT & Logistiek 2018
3
apr
Quantore Relatiedag 2018
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Meer weten over Logic4 alles-in-één?

We laten je tijdens een persoonlijke demo graag zien hoe Logic4 software het jouw kantoorvakhandel iedere dag weer makkelijker maakt.

Link gekopieerd naar klembord
Zoek door onze site