Het event voor de kantoorvakhandel
DeFabrique is maandag 16 april het toneel voor noviteiten, beleving en illussies.
Het event voor de kantoorvakhandel

Quantore Relatiedag 2018

Quantore E-Commerce Partner van het Jaar 2016 & 2017Op maandag 16 april 2018 vindt het event voor Quantore-leden en -partners uit de kantoorvakhandel weer plaats. Dit jaar op één dag en op een andere locatie dan gebruikelijk; niet het hoofdkantoor van Quantore in Beuningen, maar de mooie evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht is het toneel voor een dag vol noviteiten, beleving en illusies. Met het volle programma, de interessante sessies en keynote spreker Victor Mids (Mindf*ck) zal dat helemaal goedkomen!

Innoveren doen we samen

Dat stilstand achteruitgang is, weet iedereen inmiddels wel. En toch is het blijkbaar nog steeds nodig om sommige ondernemers eraan te herinneren dat ze mee moeten met hun tijd en de wensen van hun doelgroep. Dat geldt voor kantoorvakhandels die moeten innoveren op het gebied van assortiment, online verkoop en nieuwe vormen van marketing. Maar dat geldt ook voor softwareleveranciers. Ook al heeft Logic4 met haar alles-in-één systeem voor bedrijfssoftware en webshop een uniek pakket dat precies aansluit bij de kantoorvakhandel, ook wij blijven continu doorontwikkelen.

Via innovatieplatform Lisa kunnen klanten hun ontwikkelwensen doorgeven en mee-investeren d.m.v. maandelijks gekregen (of bijgekochte) uren. Dit platform is een groot succes gebleken! Enkele innovaties waar Logic4 afgelopen jaar aan heeft gewerkt zijn de scan-apps voor orderpicking, inkoop en voorraadtelling, webshop-menu 2.0 en een vernieuwde look-and-feel voor de backoffice.

Ook hebben we kortgeleden iets compleet nieuws geïntroduceerd: de marketingpakketten. Naast de software bieden we nu ook online marketingdiensten aan onze klanten aan. Zo hoef je je als eigenaar van een kantoorvakhandel niet meer zelf te verdiepen in Google Adwords, Analytics en SEO, maar kun je het onderbrengen bij de partner die jou en jouw bedrijf al goed kent. Zo blijven we samen innoveren!

Actie: Maak kans op een gratis marketingplan

Speciaal voor bezoekers van de Quantore Relatiedag heeft Logic4 een unieke beursactie. Wij mogen namelijk een gratis marketingplan ter waarde van €500 weggeven! Dit bestaat uit een uitgebreide webshopanalyse en adviesrapport met concrete tips om door middel van online marketing meer omzet te behalen uit e-commerce. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is langskomen bij onze stand en jouw visitekaartje achterlaten in de daarvoor bestemde box.

Bedrijfssoftware en e-commerce voor de kantoorvakhandel

Logic4 (eerder bekend als Nina en Fisi) is al jarenlang hét alles-in-een systeem voor webshop en backoffice.

Over de Quantore Relatiedag 2018

De Quantore Relatiedag vindt dit jaar voor de 22e keer plaats. Het is hét moment voor Quantore-leden en medewerkers in de kantoorvakhandel om leveranciers te ontmoeten, alle nieuwe producten en concepten met eigen ogen te aanschouwen en samen geïnspireerd te worden.

Gerelateerde blogs
31
jan
Verslag Webwinkel Vakdagen 2020
10
dec
Logic4 op Webwinkel Vakdagen 2020
24
sep
Logic4 op ICT & Logistiek 2019
1
apr
Quantore Relatiedag 2019
25
sep
Logic4 op ICT & Logistiek 2018
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Link gekopieerd naar klembord
Zoek door onze site