Quantore awards 2017
Logic4 mag voor de 2e keer op rij de award voor E-Commerce Partner van het Jaar in ontvangst nemen.
Quantore awards 2017

Logic4 is E-Commerce Partner van het Jaar

Voor het tweede jaar op rij heeft Logic4 de award voor E-Commerce Partner van het Jaar in de wacht gesleept bij Quantore. Met meer dan 500 leden is deze branchevereniging de grootste vertegenwoordiger van kantoorvakhandels in Nederland. Quantore beoordeelde al haar partners op stabiliteit van de webshop, innovativiteit en klantenservice. Overall had Logic4 de beste score en liet de andere genomineerden, waaronder WebArchitects, CloudSuite en QuickOffice, achter zich.

“We zijn er ontzettend trots op dat we voor het tweede jaar op rij deze award hebben gewonnen. De focus ligt bij Logic4 op constante doorontwikkeling van zowel onze alles-in-één software als onze ondersteuning. Daarvoor is en blijft een nauwe samenwerking met brancheorganisaties zoals Quantore en met kantoorvakhandels heel belangrijk”, aldus Jorgos Thravalos, Business developer bij Logic4.

Logic4 voor de kantoorvakhandel

Veel kantoorvakhandels werken nog met zo’n vijf losse systemen naast elkaar; webshop, facturatie, boekhouding, CRM en kassa. In de software van Logic4 komen al deze onderdelen handig samen. Met de compleet geïntegreerde ERP, CRM en Webshop software van Logic4 krijgen kantoorvakhandels meer grip op wat er gebeurt in hun fysieke en online winkel. Zo hebben zij meer tijd voor klantrelaties en verkoop.

Logic4 voor de kantoorvakhandel

Quantore Relatiedagen

De relatiedagen zijn het jaarlijkse event voor Quantore-leden, leveranciers en eindgebruikers in de kantoorvakhandel om kennis op te doen, ervaringen te delen en interessante sessies te volgen. De Quantore Relatiedagen vinden dit jaar voor de 21e keer plaats en de award voor E-Commerce Partner van het Jaar werd ditmaal voor de tweede keer uitgereikt.

Meer over de Quantore Relatiedagen
Gerelateerde blogs
5
sep
Wat is een ERP pakket?
16
aug
6 nuttige Google Analytics webshop statistieken
1
apr
Quantore Relatiedag 2019
20
feb
Retail software, zoveel meer dan een kassasysteem
30
jan
B2C en B2B e-commerce bij de Webwinkel Vakdagen 2019
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Link gekopieerd naar klembord
Zoek door onze site