12,5 jarig jubileum Logic4

Groei

Op 23 december 2003 is Logic4 business software officieel opgericht, ontstaan vanuit de behoefte om de logistieke processen achter de verkoop via webshops beter te stroomlijnen. Het innovatieve systeem wat hieruit voortvloeide, zorgde voor een steeds sterker groeiende vraag in de markt.

Sindsdien hebben we niet stilgestaan; we ontwikkelden een grote hoeveelheid modules, waaronder boekhouding, kassa, webshop en artikelbeheer, verwelkomden de eerste buitenlandse klanten, lanceerden Fisi, Didi, Lisa en Next, zijn alweer twee keer verhuisd, zagen de omzet jaarlijks verdubbelen en publiceerden een compleet nieuwe website. Binnen een paar jaar groeiden we van een knus groepje van drie naar een team van 17 man/vrouw sterk. Als ik het zo achter elkaar opsom is het haast niet te bevatten hoe snel het allemaal is gegaan – en nog steeds gaat!

Familie

Zonder de keiharde inzet van ons team was dit niet mogelijk geweest. We noemen het wel eens gekscherend één grote familie, maar soms voelt dat ook echt zo. Als bedankje voor het team gaan we in juli een weekend met z’n allen naar Berlijn, maar om het wachten te verzachten hebben we het vandaag alvast klein gevierd met een heerlijke lunch, een glaasje champagne en een groot strandlaken als cadeautje.

Bedankt

Via deze weg wil ik ook onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in onze organisatie en onze oplossingen. Zowel de mensen die er al vanaf het begin bij waren als de namen die zich recent bij ons aangesloten hebben; We doen het allemaal om het jullie #makkelijk te maken! Daarom wordt er volgende week een kleine verrassing bij jullie bezorgd 🙂

Gerelateerde blogs
25
apr
Drie performance verbeteringen in Logic4
14
mrt
Nieuw: Online marketing diensten
21
dec
Hoogtepunten 2016 & Vooruitblik 2017
15
dec
Logic4 investeert in groeiambitie
1
dec
Nina gaat verder als Fisi in de kantoorvakhandel
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Link gekopieerd naar klembord
Zoek door onze site