Meer magazijn efficiëntie
Bezoek Logic4 tijdens ICT & Logistiek en ontdek hoe het óók kan!
Meer magazijn efficiëntie

ICT & Logistiek / Logistica 2019

Alles voor de professional in logistiek en ICT

Op de ICT & Logistiek beurs vind je de ICT-oplossingen die nodig zijn om jouw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan Logistica / ICT & Logistiek 2019 geeft je een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Volg interessante kennissessies en loop rond tussen de meer dan 150 exposanten. Namens Logic4 zijn Business developers Jorgos en Bjorn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Bjorn aanwezig op ICT Logistiek 2018
Bjorn Backus
bjorn@logic4.nl
06-12107230
Jorgos aanwezig op ICT Logistiek 2018
Jorgos Thravalos
jorgos@logic4.nl
06-23910356

Smart warehousing

Het thema van dit jaar is ‘Smart warehousing’. Veel handelsbedrijven staan voor dezelfde uitdaging: hoe ga je om met de digitalisering van je interne logistieke processen? Systemen worden met elkaar verbonden, mensen gaan samenwerken met computers of zelfs robots, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Mits het ‘aan de achterkant’ goed in elkaar zit. Een slim magazijn is afhankelijk van slimme orderverwerking en slimme inkoop. Als één schakel stroef loopt heeft dat effect op de hele organisatie. En dat risico wil je liever voorkomen. Daarom springt Logic4 in op de grote vraag naar alles-in-één systemen.

Ontdek 500+ functies >

Weten hoe je jouw magazijn op rolletjes krijgt? Ontvang de gratis whitepaper met 12 kansen voor jouw magazijn!

Ontvang whitepaper >

Complete integratie webshop - ERP

Logic4 is het perfecte softwarepakket voor (middel)grote handelsbedrijven. Beheer voorraad, productinformatie, inkoop, orders, kassa, boekhouding en dashboards vanuit één centraal systeem. Inclusief volledig geïntegreerde webshop(s).

  • Alle processen in één systeem: logistiek, verkoop en administratie
  • Actuele voorraad en prijzen: data altijd up-to-date zonder koppelingen
  • Minder handmatige acties: alles overzichtelijk op één plek
  • Snellere order doorloop: bestellingen automatisch doorgeschoten
  • Minimale kans op fouten: niet meer overtypen of synchroniseren
Persoonlijke demo >

“Al onze software bij één partij neerleggen geeft veel rust in het proces, waardoor wij ons veel meer kunnen richten op ons onderscheidend vermogen.”

Rogier Goed, managing partner Verf.nl

Aanmelden voor ICT & Logistiek

Wordt de groei van jouw handelsbedrijf geremd door vele systemen? Wil je efficiënter werken in plaats van orders overtypen? En wordt het hoog tijd voor een (nieuwe) webshop of online klantportaal? Kom tijdens de ICT & Logistiek dan zeker even langs bij Logic4. Ontdek zelf hoe makkelijk het is om alles in één systeem te hebben. Gewoon een kop koffie drinken en bijpraten kan natuurlijk ook! Zien we je daar?

Krijg gratis kaart >
ICT & Logistiek 2019 beurs gratis aanmelden

Past alles-in-één bij jullie?

Kun je niet wachten tot de beurs? Geen probleem! Wij houden wel van actie en snelheid. Vertel ons waar je naar op zoek bent voor jouw organisatie en we kijken samen hoe Logic4 jullie naar het volgende niveau kan helpen.

Zoek door onze site