Op zoek naar meer efficiëntie?
Bezoek Logic4 tijdens ICT & Logistiek en ontdek hoe het óók kan!
Op zoek naar meer efficiëntie?

ICT & Logistiek 2018

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor de professional in logistiek en bedrijfsprocessen. Op deze beurs vind je inspiratie en advies voor alles rondom supply chain management, warehouse management, ERP, e-commerce en software. Ontdek hoe je jouw logistieke processen niet alleen efficiënter, maar ook véél makkelijker en winstgevender kunt maken!

  1. Registreer en krijg gratis toegang

Alles voor de professional in logistiek en ICT

Op de ICT & Logistiek beurs vind je de ICT-oplossingen die nodig zijn om jouw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek geeft je een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Volg interessante kennissessies en loop rond tussen de meer dan 140 exposanten. Namens Logic4 zijn onze Business developers Jorgos en Bjorn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Bjorn aanwezig op ICT Logistiek 2018
Bjorn Backus
bjorn@logic4.nl
06-12107230
Jorgos aanwezig op ICT Logistiek 2018
Jorgos Thravalos
jorgos@logic4.nl
06-23910356

Connected logistics

Het thema van dit jaar is ‘Connected logistics’. De digitale transformatie biedt ongekende mogelijkheden om leveranciers, afnemers, mensen en systemen met elkaar te verbinden. Alle logistieke en commerciële processen binnen handelsorganisaties zijn zo als schakels met elkaar gekoppeld. Maar als één schakel stroef loopt of zelfs uitvalt heeft dat effect op de hele organisatie. En dat risico wil je liever voorkomen. Dat is precies waar Logic4 op inspringt.

Weten hoe je jouw voorraadbeheer naar een hoger niveau tilt? Download dan de gratis whitepaper met 10 tips voor beter voorraadbeheer!

Download whitepaper >

Complete integratie webshop - ERP

Logic4 is het perfecte softwarepakket voor (middel)grote handelsbedrijven. Beheer voorraad, productinformatie, inkoop, orders, kassa, boekhouding, dashboards en webshop(s) vanuit één centraal systeem.

Alleen bij Logic4 is je webshop écht volledig geïntegreerd met je bedrijfssoftware. Je hebt nog maar één aanspreekpunt voor alles rondom jouw bedrijfssoftware en webshop. Nooit meer slecht werkende koppelingen en nooit meer data dubbel invoeren. Zo bespaar je al snel 2 uur per persoon per week.

Ontdek alle mogelijkheden >

“Logic4 is heel gebruiksvriendelijk en stabiel. Wij werken nu veel gestructureerder en efficiënter dan voorheen. Hierdoor kunnen we ons weer focussen op onze core business.”

Frank Kortenschijl, directeur Clean Air Optima International

Waarom Logic4 ERP & Webshop software?

  • Alle processen in één systeem: logistiek, verkoop en administratie
  • Naadloos en realtime: voorraad en prijzen altijd actueel
  • Minder handmatige acties: alles overzichtelijk op één plek
  • Snellere order doorloop: bestellingen automatisch doorgeschoten
  • Minimale kans op fouten: niet meer overtypen of synchroniseren
Ontvang gratis demo >

Aanmelden voor ICT & Logistiek

Is jouw handelsbedrijf klaar om zowel online als offline te groeien? Wil je jouw interne processen optimaliseren? En wordt het hoog tijd voor een (nieuwe) webshop of online klantportaal? Dan moet je tijdens de ICT & Logistiek zeker even bij ons komen kijken. Ontdek zelf hoe makkelijk het is om alles in één systeem te hebben! Gewoon een kop koffie drinken en bijpraten kan natuurlijk ook 😉 Zien we je daar?Aanmelden voor ICT & Logistiek 2018

Meer weten over Logic4 alles-in-één?

Kun je niet wachten tot de beurs? Geen probleem! Wij houden wel van een beetje actie. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we kijken samen hoe Logic4 jou naar het volgende niveau kan helpen.

Zoek door onze site