De volgende stap in retail software
Online en offline succes met complete omni-channel software voor retailers.
De volgende stap in retail software

Retail bedrijfssoftware & e-commerce

Logic4 helpt retailers naar het volgende niveau met slimme bedrijfssoftware waarin alles rondom verticals, producten, klanten en backoffice samenkomt; CRM, PIM, boekhouding, POS, voorraad, webshop en meer.

Gratis demo      Informatie ontvangen

alt-text

Alles in één pakket

Losse systemen voor ERP, CRM en e-commerce kunnen de deur uit. In de software van Logic4 is dit naadloos met elkaar geïntegreerd.

alt-text

Centraal gegevens beheren

Belangrijke informatie over klanten, artikelen en bestellingen is gemakkelijk in te zien en wijzigingen zijn direct overal zichtbaar.

alt-text

Veilige cloud software

De software wordt volledig cloud-based aangeboden. Data is dus veilig opgeslagen en je hoeft geen servers meer zelf te onderhouden.

alt-text

Continue doorontwikkeling

Het systeem voldoet aan de meest moderne standaarden, wordt continu doorontwikkeld en heeft regelmatig gratis updates.

"We hadden iets nodig waar ons vorige pakket niet aan kon voldoen. Bij Logic4 bleek alles bespreekbaar én uitvoerbaar."

Dolf Nieland, Eigenaar Fonteyn (Outdoor Living Mall)

Vergroot retail en omni-channel succes

Klanten worden steeds meer geprikkeld door hun beleving bij het product of merk. Het gaat erom dat jouw bedrijf als merk sterk aanwezig is op alle online en offline kanalen. Een verouderde webshop is voor de klant hetzelfde als een rommelige etalage: niet aantrekkelijk om iets te kopen.

Met de software van Logic4 heb je nog maar één systeem nodig om voor alle verticals de complete webshop, kassa en backoffice te beheren. Dat werkt een stuk efficiënter en helpt jullie om een sterke omni-channel strategie neer te zetten!

Bekijk functionaliteiten

Inzicht in belangrijke klantinformatie

Doordat alle bedrijfsonderdelen gecombineerd zijn in de software, heeft iedere medewerker snel toegang tot informatie over klanten en bestellingen. In het CRM zie je bijvoorbeeld de NAW-gegevens, eventuele bedrijfsgegevens, bestelhistorie, offertes, openstaande orders, verstuurde en betaalde facturen, retouren, correspondentie en nog veel meer. Zo heb je belangrijke klantinformatie altijd bij de hand.

Stabiele, snelle en veilige webshop

Het is ontzettend belangrijk dat jouw klanten veilig kunnen winkelen. Het cloud-based webshop platform van Logic4 voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Denk aan SSL-certificaten, beveiliging tegen DDoS-aanvallen, een topscore op de Qualys Vulnerabilities Management check en regelmatige back-ups en updates.

Als officieel business partner van Thuiswinkel.org doet Logic4 er alles aan om jouw webshop zo stabiel, betrouwbaar en veilig mogelijk te houden.

6 belangrijke functies voor de retail

Webshop

Webshop

Moderne responsive webshop met talloze tools voor personalisatie, conversie en SEO. Ook multi-shops zijn mogelijk.

Boekhouding

Boekhouding

Voer simpel en snel allerlei financiële handelingen uit, zoals betalingen klaarzetten, bankafschriften inlezen en btw-aangifte doen.

Kassa (POS)

Kassa (POS)

POS kassasysteem voor scannen en afrekenen in de winkel(s). Automatische synchronisatie met de backoffice database.

CRM

CRM

Alles wat je nodig hebt voor het managen van prospects, leads en klanten. Centraal toegankelijk voor alle betrokkenen.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Inkopen, verkopen, retouren en inventarisatie; continu een betrouwbaar overzicht van de voorraad in het magazijn.

Multi-filiaal

Multi-filiaal

Vanuit één centrale backoffice meerdere filialen aansturen, met voldoende vrijheid en flexibiliteit voor individuele vestigingen.

Bekijk alle pakketten
Vrijblijvende demo aanvragen?

Overstappen naar een nieuw pakket voor retail software en webshop doe je niet zomaar. Dat begrijpen we heel goed bij Logic4. Wil je de kracht van onze alles-in-één oplossing voor de detailhandel ervaren? Vul je gegevens in en je hoort binnen 1 werkdag meer over de (online) demo.

Zoek door onze site