De bedrijfssoftware die uw ijzerwarenhandel helpt groeien
Alles-in-één ERP en webshopsoftware voor de gereedschappen- en ijzerwarenbranche.
De bedrijfssoftware die uw ijzerwarenhandel helpt groeien

IJzerwarenvakhandel ERP & Webshop software

Met het complete pakket voor bedrijfssoftware en e-commerce van Logic4 krijgt u beter grip op wat er gebeurt in uw winkel en webshop. Zo kunt u zich meer richten op uw klanten en verkoop! Ontvang het informatiepakket.

alt-text

Alles-in-één software

In plaats van allerlei losse systemen naast elkaar, zitten in de software van Logic4 alle onderdelen efficiënt in één pakket.

alt-text

Gebruiksvriendelijk

Belangrijke informatie over artikelen, klanten en bestellingen is eenvoudig in te zien en wijzigingen zijn direct overal zichtbaar.

alt-text

Perfect voor B2B en B2C

Maak gebruik van verschillende ingebouwde functies die u nodig heeft voor zakelijke en particuliere klanten.

alt-text

Altijd up-to-date

De cloud-based software van Logic4 voldoet aan de hoogste (veiligheids)standaarden en wordt continu doorontwikkeld.

Koppelingen en integraties

Van artikelinformatie tot leveranciers en van betaalmethodes tot bezorgdiensten. De ERP & Webshop software van Logic4 heeft koppelingen en integraties met de belangrijkste partijen binnen de ijzerwarenbranche.

Webshop en administratie in één systeem

Vergeet het gedoe met allerlei losse systemen. In de software van Logic4 komt alles handig samen; kassa, facturatie, boekhouding, inkoop, voorraad, CRM, webshop en meer.

Doordat alle bedrijfsonderdelen geïntegreerd zijn in de software, heeft u snel toegang tot belangrijke informatie over artikelen, klanten en bestellingen. Het resultaat is dat u nooit meer data dubbel hoeft in te voeren, er minder kans is op fouten en u veel tijd bespaart.

Gemakkelijk artikelinformatie beheren

Gebruikt u EZ-base of 2ba als artikeldatabase? De informatie uit deze systemen kan volledig geautomatiseerd ingeladen worden in de ERP software van Logic4.

Daarnaast kunt u in uw artikeldatabase eigen producten beheren met bijbehorende technische specificaties, omschrijvingen, afbeeldingen, prijsafspraken, kortingsacties, staffels en voorraad. Als er iets wijzigt in de productinformatie wordt dit ook direct aangepast in de rest van het ERP systeem en in uw webshop.

Uitgebreide functies voor B2B en B2C

Verkoop aan zakelijke klanten en verkoop aan consumenten lopen vaak dwars door elkaar in ijzerwarenvakhandels. Of u nu één schroevendraaier verkoopt aan de balie in de winkel, of een volledige projectorder van een bouwbedrijf binnenkrijgt via de webshop – met de software van Logic4 verwerkt u alles met gemak.

De belangrijkste functies voor de ijzerwarenhandel

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Altijd betrouwbaar inzicht in uw eigen voorraad, voorraad in consignatie en drop-shipping voorraad bij de leverancier.

Webshop

Webshop

Een moderne, snelle, responsive webshop met uitgebreide mogelijkheden voor acties, personalisatie en SEO.

Inkoop

Inkoop

Handige tools om geautomatiseerd inkooporders te plaatsen, leveringen te verwerken en backorders bij te houden.

Offerte, Order & Facturatie

Offerte, Order & Facturatie

Met één druk op de knop offertes maken, prijsafspraken toevoegen, omzetten in orders en digitale (verzamel)facturen versturen.

Kassa (POS)

Kassa (POS)

Artikelen scannen en afrekenen in de winkel met het POS kassasysteem. Voorraad en (prijs)wijzigingen worden automatisch bijgewerkt.

Boekhouding

Boekhouding

Snel en gemakkelijk financiële handelingen uitvoeren, zoals bankafschriften inlezen, betalingen klaarzetten en btw-aangifte doen.

Bekijk alle pakketten
Direct meer informatie ontvangen?

Wilt u nog eens rustig nalezen wat Logic4 voor uw branche kan betekenen? Of wilt u een collega of leidinggevende laten kennismaken met de oplossingen van Logic4? Vul uw gegevens in en we sturen u interessante informatie, blogs en cases toe.

Zoek door onze site