Jouw groothandel op voorsprong
Online en offline succes met alles-in-één bedrijfssoftware voor groothandels.
Jouw groothandel op voorsprong

Groothandel ERP & Webshop software

De compleet geïntegreerde groothandel ERP, CRM en Webshop software van Logic4 maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk en efficiënt. Zo kan jouw groothandel zorgeloos vooruit!

Krijg advies    Demo aanvragen

alt-text

Alles-in-één software

Vergeet het gedoe met allerlei losse systemen. De software van Logic4 integreert ERP, CRM en Webshop volledig met elkaar.

alt-text

Veilig in de cloud

Alle data staat goed beveiligd opgeslagen in de cloud. Zo heb je geen onderhoudskosten meer voor servers en lokale software.

alt-text

Perfect voor B2B én B2C

Het pakket heeft alle functies in zich om zowel jouw zakelijke als particuliere klanten goed te kunnen bedienen.

alt-text

Altijd up-to-date

De software voldoet aan de hoogste standaarden en wordt continu doorontwikkeld. Je hebt dus altijd een up-to-date systeem.

"De jongens op de werkvloer werken graag met de software. En ook niet onbelangrijk, we zitten op één lijn met onze contactpersoon.”

Dolf Nieland, Eigenaar  Fonteyn (Outdoor Living Mall)

Minder slapeloze nachten

Als je het volle vertrouwen hebt dat alles in jouw bedrijf soepel loopt, slaap je stukken beter. Logic4 software helpt ondernemers hierbij. Eén systeem met meer dan 400 functies die in perfecte harmonie samenwerken voor jouw groothandel. Denk aan Artikelbeheer (PIM); elke wijziging wordt direct aangepast in het hele ERP systeem en de webshop. Komt er een bestelling binnen? Dan wordt de order in één keer doorgeschoten naar het magazijn en naar de facturatie. Zonder enige vertraging.

  • Altijd en overal actuele artikelprijzen
  • Orders en facturen staan direct in de boekhouding
  • Eén systeem als bron van alle informatie
Informatie ontvangen

Meer efficiëntie en controle

De meeste groothandels werken met 5 tot 6 verschillende systemen. Diezelfde groothandels ervaren dagelijks frustratie omdat de systemen niet goed met elkaar praten. Het gevolg? Medewerkers zijn constant aan het schakelen tussen de systemen en er gaat veel tijd verloren met het updaten en controleren van data. Fouten ontstaan snel en 4 dure voorbeelden hiervan vind je in deze blog over missers van groothandel webshops.

Logic4 software voor groothandels geeft je weer grip op zaken. Of het nou gaat om verkoop, logistiek, administratie of financiën – iedere medewerker kan erop vertrouwen dat de informatie in het systeem gewoonweg klopt. Er worden minder fouten gemaakt en bovendien kun je via alle verschillende kanalen dezelfde hoge kwaliteit service bieden aan jouw klanten.

Meer omzet

Geld moet rollen. Maar natuurlijk wel de goede kant op. Wil je meer omzet en betere marges, dan moet je eerst precies weten hoe het er nu voor staat binnen jouw groothandel. Met het managementdashboard in Logic4 software heb je altijd een actueel overzicht van targets, transacties, verkoopprognoses, omzetten per verkoopkanaal en andere belangrijke KPI’s. Zo kun je alles goed in de gaten houden en kun je doelgericht sturen op maximaal resultaat.

6 belangrijkste functies voor de groothandel

Voorraadbeheer (WMS)

Voorraadbeheer (WMS)

Altijd inzicht in mutaties en de beschikbare voorraad met uitgebreide opties voor zoeken, filteren, locaties en barcodescanning.

Artikelbeheer (PIM)

Artikelbeheer (PIM)

Het uitgebreide overzicht dat je nodig hebt over artikelinformatie, afbeeldingen, prijsafspraken en staffelkortingen.

Inkoop

Inkoop

Met één druk op de knop automatisch inkooporders plaatsen, leveringen verwerken en backorders bijhouden.

Offerte, Order & Facturatie

Offerte, Order & Facturatie

Gecentraliseerd offertes aanmaken en omzetten in orders. Inclusief digitale (verzamel)facturatie en deelleveringen.

Webshop

Webshop

Een moderne, snelle, responsive webshop met uitgebreide mogelijkheden voor SEO, personalisatie en conversie.

Ritplanning

Ritplanning

Gemakkelijk orders omzetten naar ritten, routes berekenen en klanten nauwkeurig informeren over de levertijd.

Bekijk alle pakketten
Vrijblijvend advies of informatie ontvangen?

Niet elke branche is hetzelfde. Logic4 begrijpt dat. Wil je advies over welk pakket het beste bij jouw groothandel zou passen? Vul jouw gegevens en vragen in en we sturen je binnen 1 werkdag meer informatie over de mogelijkheden van onze groothandel software.

Zoek door onze site