De meest complete software
Van administratie tot webshop overzichtelijk in één pakket voor e-tail bedrijven.
De meest complete software

E-tail bedrijfssoftware & e-commerce

Alle tools die je als (middel)grote e-tailer nodig hebt om succesvol te zijn. Van artikelinformatie tot voorraad en van klantenbeheer tot financiën. De e-commerce en bedrijfssoftware van Logic4 heeft het allemaal!

Krijg advies  Demo aanvragen

alt-text

Webshop as a Service

De webshop en andere functies van de software draaien volledig in de cloud. Zelf hosten is dus niet nodig en data is veilig opgeslagen.

alt-text

Alles-in-één pakket

Losse systemen voor e-commerce, CRM en backoffice zijn overbodig. Logic4 e-tail software integreert dit naadloos.

alt-text

Efficiënter werken

Belangrijke artikel- en klantinformatie is altijd beschikbaar en wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.

alt-text

Kosteloze doorontwikkeling

De software voldoet aan de nieuwste standaarden, wordt constant doorontwikkeld en de updates zijn gratis voor iedereen.

"De efficiency is toegenomen en iedereen vertrouwt het systeem. Dat is belangrijk. Logic4 is de basis voor onze volgende groeisprong."

Barry ten Voorde, eigenaar van e-tailer Fitwinkel.nl

Shop ervaring van het volgende niveau

Soepel en snel door de webshop navigeren, artikelen vergelijken, wensenlijstjes aanmaken, reviews bekijken, bestellen met of zonder account, gemakkelijk afrekenen via diverse payment service providers, bezorgwensen aangeven en nog veel meer functies voor een hoge conversie.

Het Logic4 webshop platform helpt e-tailers om hun bezoekers de ultieme klantervaring te bieden. Of ze nu online shoppen op hun smartphone, tablet, computer, bestelzuil, of welk apparaat dan ook.

Bekijk webshop functies

Hoogste standaard in beveiliging

Als officieel business partner van Thuiswinkel.org doet Logic4 er alles aan om jouw webshop zo veilig, stabiel en betrouwbaar mogelijk te houden. Dat doen we door middel van SSL-certificaten, Qualys Vulnerabilities Management, bescherming tegen DDoS-aanvallen en regelmatige back-ups en updates. En onze Functionaris Gegevensbescherming (FG) zorgt ervoor dat we continu blijven voldoen aan de nieuwe eisen vanuit de AVG.

Met onze e-commerce software weet je zeker dat bestel- en betaalgegevens goed beschermd zijn. Zo kunnen jouw klanten zorgeloos online shoppen.

Bedrijfsstromen in beeld

Doordat de webshop volledig geïntegreerd is met de backoffice software, beheer je voortaan op één centrale plek informatie over zakelijke en particuliere klanten, bestellingen, artikelen, beschikbare voorraad, openstaande orders, verstuurde en betaalde facturen, retouren, boekhouding en nog veel meer.

Door de tools voor managementinformatie houd je als ondernemer steeds een helder overzicht over verkoop, administratie, logistiek en financiën in jouw e-tail organisatie.

Dat is dus écht alles in één!

6 belangrijke functies voor e-tail

Webshop

Webshop

Moderne responsive webshop met talloze tools voor personalisatie, conversie en SEO. Ook multi-shop en multi-language zijn mogelijk.

Artikelbeheer

Artikelbeheer

Gemakkelijk allerlei productspecificaties, foto’s, prijzen en meer beheren; van leveranciers en eigen producten.

Offerte, Order & Facturatie

Offerte, Order & Facturatie

Met één druk op de knop offertes maken, bestellingen verwerken en digitale (verzamel)facturen versturen.

Boekhouding

Boekhouding

Voer simpel en snel allerlei financiële handelingen uit, zoals betalingen klaarzetten, bankafschriften inlezen en btw-aangifte doen. Ook voor de accountant.

CRM

CRM

Alles wat je nodig hebt voor het managen van prospects, leads en klanten. Centraal toegankelijk voor alle betrokkenen.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Inkopen, verkopen, retouren en inventarisatie; je hebt continu een betrouwbaar overzicht van de voorraad en de locatie in het magazijn.

Bekijk alle pakketten
Vrijblijvend informatie of advies ontvangen?

Wil je advies over welk pakket en welke opties het beste aansluiten bij jouw e-tail organisatie? Of wil je een snelle indicatie van de maandelijkse licentieprijzen van Logic4 E-Commerce & Bedrijfssoftware? Vul hier jouw gegevens in en wij sturen je binnen 1 werkdag een passend advies. Natuurlijk zonder dat je al ergens aan vast zit.

Zoek door onze site